10 bin TL 240 Hz 2K monitör önerisi

Bütçe
10000 TL
Şu anda 1080p 144 Hz monitörüm var. Ryzen 5 5600 ve 4060 Ti bileşenlerine sahibim. 240 Hz ve 2K bir monitör almak istiyorum. 240 Hz'i rekabetçi oyunlarda kullanmak için 2K olması da hikayeli oyunlarda kullanmak için istiyorum aslında. Bütçem 10k. Eğer kaliteliyse üstüne de çıkabilirim. Şu anki piyasayı monitörlerden bilgim yok (kronik sorunu olan belli ürünlerden bahsediyorum) panel olarak IPS düşünüyorum ama farklı da bir öneriniz varsa açığım. Uzun zamandır monitörleri takip etmiyorum 3 4 yıldır monitörlerde ne gibi yenilikler geldi ne gibi ürünler çıktı bilgim yok. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Hocam VA olmasına çok takılmadım ama Curved olması bir tık düşündürdü rekabetçi oyunlarda çok takık biriyim de. Sanki pro oyuncu gibi en küçük ayrıntıya takılabiliyorum. Curved'e alışabilir miyim iyi oynanır mı bilemedim.
Ben curved ile oynuyorum alışılıyor illa bir süre sonra ama alışkanlığın varsa MSI olanı al biraz bütçeni zorla renk kalitesi falan muazzam bi model. 240Hz'de daha iyi olur. 165hz alma boşa.

Hocam 165 Hz gösteriyor.

Ben curved ile oynuyorum alışılıyor illa bir süre sonra ama alışkanlığın varsa MSI olanı al biraz bütçeni zorla renk kalitesi falan muazzam bi model. 240Hz'de daha iyi olur. 165hz alma boşa.
Şu an çok net o gibi duruyor zaten. Bir şey soracağım msi gerçek 1 ms'mi yoksa sahte 1 ms'lerden mi ?

Hocam yani açıkçası bütçemi zorlayacağım o zaman 2K 240 istiyorum çünkü.
o zaman bunlara bakabilirsiniz

o zaman bunlara bakabilirsiniz
Arada çok az fark var MSI olan her türlü daha iyi.

Hocam o zaman MSI alayım teşekkür ederim yorumlarınız için başka bu fiyatta bu ürünle yarışabilecek bir ürün varsa atabilirsiniz.

Şu an MSI monitör 13 bin liraya alınır mı? Yoksa indirim mi beklenmeli?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı