10 bin TL 240 Hz monitör önerisi

mertzen

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak yüksek seviyede FPS oyunları oynuyorum.

Beni yarı yolda bırakmayacak önerebileceğiniz 240 Hz monitörler var mıdır?

BenQ 2540 veya ViewSonic XG2431 almayı düşünüyorum aktif olarak CS oynuyorum öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
XG2431 alinabilir, bu butcelerdeki en iyi modellerin basinda gelir rekabetci oyun senaryolarinda.

Eger o kadar profesyonel duzeyde degilsen ve hareket bulanikligina o kadar onem vermiyorsan Samsung LS27BG65 (Odyssey G6) oneririm, ayni paraya 1440p, 240 Hz ve seri bir VA panele sahip monitor almis oluyorsun.

XG2431 alinabilir, bu butcelerdeki en iyi modellerin basinda gelir rekabetci oyun senaryolarinda.

Eger o kadar profesyonel duzeyde degilsen ve hareket bulanikligina o kadar onem vermiyorsan Samsung LS27BG65 (Odyssey G6) oneririm, ayni paraya 1440p, 240 Hz ve seri bir VA panele sahip monitor almis oluyorsun.

Yüksek seviyede FACEIT oynuyorum

Eger o kadar profesyonel duzeyde degilsen ve hareket bulanikligina o kadar onem vermiyorsan Samsung LS27BG65 (Odyssey g6) oneririm, ayni paraya 1440p, 240 Hz ve seri bir VA panele sahip monitor almis oluyorsun.

BenQ 2540 9955 TL Amazon'da ViewSonic XG2431 ile arasında kalma sebebim o aslında.

Son düzenleme:
İşte ikisini birbirinden ayıran temel fark ne onu öğrenmeye çalışıyorum.
XL2540 8 senelik bir monitor, magaradan kalma. Yani satin alirsan bozulma durumunda destek alabilir misin, o bile muallak. Onun disinda overdrive modlari pek iyi degil, stok halde de 10ms civari gecikme suresi var. BenQ'nun hareket bulanikligi teknolojisi olan DyAc, bu monitorlerde yeni ciktigi icin pek iyi calismiyor, parlakligi biraz fazla kisabiliyor. XG2431 daha yeni ve renk gamutu biraz daha yuksek bir model. Ayrica Viewsonic'in hareket bulanikligi teknolojisi olan PureXP, bu monitorde guzel calisiyor. Bunun disinda XG2431'in gecikmesi 7.5ms, yani XL2540'tan daha seri bir monitor.

XL2540 8 senelik bir monitor, magaradan kalma. Yani satin alirsan bozulma durumunda destek alabilir misin, o bile muallak. Onun disinda OverDrive modlari pek iyi degil, stok halde de 10ms civari gecikme suresi var. BenQ'nun hareket bulanikligi teknolojisi olan DyAc, bu monitorlerde yeni ciktigi icin pek iyi calismiyor, parlakligi biraz fazla kisabiliyor. XG2431 daha yeni ve renk gamutu biraz daha yuksek bir model. Ayrica ViewSonic'in hareket bulanikligi teknolojisi olan PureXP, bu monitorde guzel calisiyor. Bunun disinda XG2431'in gecikmesi 7.5ms, yani XL2540'tan daha seri bir monitor.

XL2540'ı Amazon'dan almayı planlıyorum garanti destek konusunda sorun olabileceğini sanmıyorum ViewSonic XG2431 de purepx açıkken oynamak gözümü çok yordu benim light modunda biraz daha normal gibiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı