10 bin TL 2K 240 Hz monitör önerisi

Ghosting minimum düzeyde bu monitörde. UFO testini bile paylaştım buna rağmen ghosting sıkıntı olur gibi konuşman saçma olmuş. Bence sen monitör önerme. Ezbere bilgilerle geliyorsun çünkü. Ayrıca onlarca kişiye aldırdım bir tanesi bile ghosting'ten rahatsız oluyorum demedi, aksine ghosting fark edemedim dediler. Bunun sebebi çok hızlı bir panel kullanması zaten.
Direk o monitörü denemedim genel olarak va paneli biliyorum sadece, siz kullanıyorsunuz herhalde. Monitör önermedim zaten önerdiğim bir mesaj göremiyorum.

Direk o monitörü denemedim genel olarak VA paneli biliyorum sadece, siz kullanıyorsunuz herhalde. Monitör önermedim zaten önerdiğim bir mesaj göremiyorum.

Demek istediğinizi anladım zaten ama, yeni nesil VA monitörler gayet iyi. VA alınmaz mevzusu eskide kaldı artık. Ayrıca monitörü övmek için kullanmama gerek yok. Kendim de sizin gibi OLED kullanıyorum önceki mesajınızda belirtmişsiniz ya o yüzden diyeyim dedim.

Hatta şöyle diyeyim araştırmadan alırsanız bir sürü kötü VA monitör mevcut hala piyasada. Ve dediğiniz gibi ghosting ve Black smearing performansı berbat olan monitörler hala üretiliyor. Ben aradan iyisini öneriyorum. Aradaki fark bu yani.

Mesela Samsung G3 berbat bir VA monitör. Bunun için ghosting canavarıdır deseniz eyvallah. Bunun için karşı çıkmam zaten. G3 ve G5 serisi kötü ama, G6 ve üstü olanlar gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı