O bütçede VA panel alınmaz. Renkleri kötü olur. Ghosting baya olur.15k param var sıvı soğutma RAM ve monitör alacağım kasam MSI MAG pano 100R beyaz o yüzden MSI 360mm beyaz sıvı soğutma alacağım monitör için de 8K falan kalıyor hesaplayınca.
O bütçede VA panel alınmaz. Renkleri kötü olur. Ghosting baya olur.15k param var sıvı soğutma RAM ve monitör alacağım kasam MSI MAG pano 100R beyaz o yüzden MSI 360mm beyaz sıvı soğutma alacağım monitör için de 8K falan kalıyor hesaplayınca.
15k param var sıvı soğutma RAM ve monitör alacağım kasam MSI MAG pano 100R beyaz o yüzden MSI 360mm beyaz sıvı soğutma alacağım monitör için de 8K falan kalıyor hesaplayınca.
O bütçede VA panel alınmaz. Renkleri kötü olur. Ghosting bayağı olur.
"O bütçede" yazdım farkettiysen. Yoksa ben de en başta onu önermiştim. Çok iyi monitör. Va panel olmasına rağmen renkler güzelSize kalmış, çünkü daha ucuza 360mm sıvı soğutucular var, kavisli yerine IPS Panel bir şey alırsanız daha iyi olur.
Panelden panele değişir bu, G65B Çoğu IPS Panelden daha iyi performans ve renk kalitesi veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.