Ryzen 7 7700 - 7700xEkran kartı 4070 Super olarak kullanacağım buna uygun olacak şekilde, hikayeli oyunları da Ultra da oynayabileceğim fiyat performans 10 bin TL'ye kadar işlemci önerileriniz nelerdir?
AMD Ryzen 7 7700
Bu işlemciler önümüzdeki çıkacak yüksek grafikli hikayeli oyunlarda ultra'da oynatır mı? Witcher 4 tarzı. Veya şu anki grafik zorlayan oyunlarda RTX DLSS açık şekildeRyzen 7 7700 - 7700x
Ekran kartiniz ne hocam? Ekran kartida onemli.Bu işlemciler önümüzdeki çıkacak yüksek grafikli hikayeli oyunlarda ultra'da oynatır mı? Witcher 4 tarzı. Veya şu anki grafik zorlayan oyunlarda RTX DLSS açık şekilde
4070 Super alacağım daha almadım öneriniz varsa dinleyebilirim tabi ki. Ayrıca parça parça topluyorum sistemi bu süreçte taksitle alacağım parçaları sizce önce ekran kartını almak mı mantıklı yoksa diğerlerini alıp en son ekran kartına başlamak mı?Ekran kartiniz ne hocam? Ekran kartida onemli.
4070 Super alacağım daha almadım öneriniz varsa dinleyebilirim tabii ki. Ayrıca parça parça topluyorum sistemi bu süreçte taksitle alacağım parçaları sizce önce ekran kartını almak mı mantıklı yoksa diğerlerini alıp en son ekran kartına başlamak mı?
Rahatca oynarsiniz hocam. 5070 i beklemeniz daha iyi olur ama.4070 Super alacağım daha almadım öneriniz varsa dinleyebilirim tabi ki. Ayrıca parça parça topluyorum sistemi bu süreçte taksitle alacağım parçaları sizce önce ekran kartını almak mı mantıklı yoksa diğerlerini alıp en son ekran kartına başlamak mı?
4070 Super alacağım daha almadım öneriniz varsa dinleyebilirim tabii ki. Ayrıca parça parça topluyorum sistemi bu süreçte taksitle alacağım parçaları sizce önce ekran kartını almak mı mantıklı yoksa diğerlerini alıp en son ekran kartına başlamak mı?
7800xt daha iyi olabilir kart olarak4070 Super alacağım daha almadım öneriniz varsa dinleyebilirim tabi ki. Ayrıca parça parça topluyorum sistemi bu süreçte taksitle alacağım parçaları sizce önce ekran kartını almak mı mantıklı yoksa diğerlerini alıp en son ekran kartına başlamak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.