10 bin TL altı en iyi DDR5 işlemci önerisi

Bütçe
10.000

Foxulus

Decapat
Ekran kartı 4070 Super olarak kullanacağım buna uygun olacak şekilde, hikayeli oyunları da Ultra da oynayabileceğim fiyat performans 10 bin TL'ye kadar işlemci önerileriniz nelerdir?

Ekran kartiniz ne hocam? Ekran kartida onemli.
4070 Super alacağım daha almadım öneriniz varsa dinleyebilirim tabi ki. Ayrıca parça parça topluyorum sistemi bu süreçte taksitle alacağım parçaları sizce önce ekran kartını almak mı mantıklı yoksa diğerlerini alıp en son ekran kartına başlamak mı?

4070 Super alacağım daha almadım öneriniz varsa dinleyebilirim tabii ki. Ayrıca parça parça topluyorum sistemi bu süreçte taksitle alacağım parçaları sizce önce ekran kartını almak mı mantıklı yoksa diğerlerini alıp en son ekran kartına başlamak mı?

Ekran kartini alin kosede kalsin piyasada ne olacagi belli olmuyor

4070 Super alacağım daha almadım öneriniz varsa dinleyebilirim tabi ki. Ayrıca parça parça topluyorum sistemi bu süreçte taksitle alacağım parçaları sizce önce ekran kartını almak mı mantıklı yoksa diğerlerini alıp en son ekran kartına başlamak mı?
Rahatca oynarsiniz hocam. 5070 i beklemeniz daha iyi olur ama.

4070 Super alacağım daha almadım öneriniz varsa dinleyebilirim tabii ki. Ayrıca parça parça topluyorum sistemi bu süreçte taksitle alacağım parçaları sizce önce ekran kartını almak mı mantıklı yoksa diğerlerini alıp en son ekran kartına başlamak mı?

Ekran kartına göre işlemci seçmelisin.
4070 super için Intel tarafında 13600K ve ondan üstü AMD tarafında 7500F ve ondan yüksek işlemci seçmelisiniz.

7800xt daha iyi olabilir kart olarak

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı