10 bin TL bütçe ile 32" monitör tavsiyesi

Bütçe
10000

Condoriano

Hectopat
Genellikle film video izliyorum, canlı kaliteli ekran olsun istiyorum. Arada bir hikaye oyunu oynuyorum, arada LoL (MacBook Air M1 ile oynuyordum çok ciddiye almadan) oynuyorum.
Masam çok büyük ondan 24" yetmedi, 27" veya 32" düşündüm. Çok para vermek istemiyordum aslında, 5binlerden 10a çıktım 2K olsun diye. Daha da çıkmak istemiyorum.

32" için msi G321Q 9659TL.
27" için Lenovo Legion R27QE 7499.
Hepsiburada 9 taksitle alabiliyorum. Ödeme kolaylığı ve F/P açısından çok mantıklı ikisi de.

Çok daha cazip bir seçenek varsa fikirlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 001.png
    001.png
    676,7 KB · Görüntüleme: 19

Bu ikisinden birini alın hocam. Bu MSI monitoru almanizi onermem cunku direkt olarak rezalet bir monitor. Renk gamutu yerlerde, kontrast yerlerde. Attiklarima bakmanizi oneririm.

Aryond A32 V2 180 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook bunu önerebilirim. V1'i kullanıyorum 2-3 yıldır sorun yaşamadım

Iyi bir monitor degil kotu bir VA panel kullaniyor, renk gamutu kotu, yüksek ihtimal ghostingde vardir.

Bu ikisinden birini alın hocam. Bu MSI monitoru almanizi onermem cunku direkt olarak rezalet bir monitor. Renk gamutu yerlerde, kontrast yerlerde. Attiklarima bakmanizi oneririm.

Lenovo kağıt üzerinde çok iyi duruyor, samsung bu modelde va olmasına rağmen ipsden iyi diyorlardı ama aradaki %50 fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.

10bin vereceksem 32" olsun bari istiyorum. 27"e bu kadar verilmeli mi verilmemeli mi, çok kararsızım.

Son düzenleme:
Lenovo kağıt üzerinde çok iyi duruyor, samsung bu modelde va olmasına rağmen ipsden iyi diyorlardı ama aradaki %50 fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.

10bin vereceksem 32" olsun bari istiyorum. 27"e bu kadar verilmeli mi verilmemeli mi, çok kararsızım.

Renk gamutu olarak bu butcede iyi 32 inc yok. Samsung ile aradaki fiyat farkina deger ama o fiyata cikmak istiyorsaniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı