10 bin TL civarı bütçe ile başlangıç seviyesi için FDM 3D yazıcı önerisi

Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, bir 3D printer arayışındayım. Ay sonu almayı düşünüyorum. Basacağım şeyleri aslında aşamalı ilerletmeyi düşünüyorum. Öncelikle basit şeyler (faydalı DIY ürünleri gibi), sonra boyanabilecek figürler gibi şeyler düşünüyorum. Ticari bir düşüncem şimdilik yok gibi, ileride şartlar ne getirir bilmiyorum.

Başlangıç olarak reçineli sistem kullanmayı açıkçası istemiyorum. O yüzden FDM yazıcı bakıyorum. Bir de ev ortamında yapacağım için sanırım reçine çok uygun olmaz. Bütçe olarak düz hesap 10.000 diyebiliriz. 3 aşağı 5 yukarı olabilir. Çok yabancı olduğum için neye, nasıl bakmam gerektiğini de söyleyebilirsiniz her bilgiye açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oldukça benzerler, ikisi de 2023'ün giriş seviyesi hızlı makineleri. N4 ve N4 Pro fiyatları yükseldiği için Neptune almak yerine Creality gibi tercih edilen bir marka ürün almak daha iyi olur, parça, komunite, upgrade vs. Bir de Neptune 4'ün firmware'i hala biraz ham.

Bende N4 var ama şimdikinden 3000TL daha ucuzdu aldığımda, yakın zamanda fiyatı şişti. Bu fiyatla şansı pek yok bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı