10 Bin TL Sistem Toplama Tavsiyesi

Bütçe
10000
Arkadaşlar öncelikler hepinize selamlar benim bütçe 10 bin TL monitör hariç şimdilik :D üst seviye sistem toplamak istiyorum kendim biraz topladım ama pek bu konulardan anlamıyorum hazır sistemlerede o kadar para vermek istemiyorum kendim parça parça toplamak istiyorum sizce benim toplamış olduğum sistem nasıl? Yanlış yaptığım bir yer var mı? Veya değiştirmemi önerdiğiniz parça? Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. 😊 Resimdeki fiyatlar biraz abartılı o yüzden fiyatları önemsemeyin tek tek toplandığı zaman ortalama 10.500 TL civarında oluyor.

EeIuxy.png
Hocam ben anlayamadım. Sadece ekran kartı ve işlemci 11,000 TL tutuyor.

Hocam resimde MSI RTX 2080 Super Gaming X Trio var. 8933 TL kendisi. Nasıl ekran kartı ve işlemci 7600 TL tutuyor. Yanlış resimi atmışsınız muhtelemen.

7600 TL'de var ekran kartı da işlemci ile birlikte 7600 TL alması gerçekten güzel bir şey.

7600 TL'de var ekran kartı da işlemci ile birlikte 7600 TL alması gerçekten güzel bir şey.
İkinci el almıyorsa öyle bir şey olamaz. Resimi yanlış göndermiş muhtemelen.

11,300 TL'ye çıkabiliyorsanız bunu alın. İçinde daha güçlü bir işlemci var.

11,300 TL'ye çıkamazsanız bunu alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam ben anlayamadım. Sadece ekran kartı ve işlemci 11,000 TL tutuyor.
Sadece ekran kartını o fiyata satıyorlar siz sıfır alacaksanız bir firmadan iyi bulmuşsunuz kaçırmayın hemen alın. Çünkü fiyat çok anormal.

Arkadaşlar Çok Özür Dilerim Ben Resimleri Karıştırmışım 2080 Süper Değil 2070 Süper Olucak MSİ RTX 2070 Süper X Trio Olucak Karışmış Özür Dilerim.
MSI NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

Fiyatı Bu Zaten En Uygun.
MSİ dan vazgeçip başka markada bakabilirim MSİ Biraz Tuzlu :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı