10 bin TL Sistem Toplama

ASUS
PCI Express 3.0
2 x PCI Express 3.0 x16
PCI Express 2.0
1 x PCI Express 2.0 x16
PCI Express x1
3 x PCI Express x1

PCI Express 3.0
2 x PCI Express 3.0 x16
PCI Express 2.0
1 x PCI Express 2.0 x16
PCI Express x1
3 x PCI Express x1
Anakart Yedekleme
M.2
2 x M.2
Sata 6Gb/s
6 x SATA 6Gb/s
SATA RAID
0/1/10

TOMAHAWK
PCI Express 3.0
1 x PCI Express 3.0 x16
PCI Express 2.0
1 x PCI Express 2.0 x16

PCI Express 3.0
1 x PCI Express 3.0 x16
PCI Express 2.0
1 x PCI Express 2.0 x16
Anakart Yedekleme
M.2
1 x M.2
Sata 6Gb/s
2 x SATA 6Gb/s
SATA RAID
0/1/10

bu değerler sıkıntı çıkartırmı peki çünkü slot sayıları genişleme yuvaları rogda daha iyi

Hem 3600X kullandım hem parça kalitesi daha iyi oldu:
(Beyaz)

Siz anakartı sormadan ben ASRock B450 Pro4 ile benzer hatta aynı mosfet yapısını kullanıyor olan Fat1lty modelinin olduğu karşılaştırmayı bırakayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS
PCI Express 3.0
2 x PCI Express 3.0 x16
PCI Express 2.0
1 x PCI Express 2.0 x16
PCI Express x1
3 x PCI Express x1

PCI Express 3.0
2 x PCI Express 3.0 x16
PCI Express 2.0
1 x PCI Express 2.0 x16
PCI Express x1
3 x PCI Express x1
Anakart Yedekleme
M.2
2 x M.2
Sata 6Gb/s
6 x SATA 6Gb/s
SATA RAID
0/1/10

TOMAHAWK
PCI Express 3.0
1 x PCI Express 3.0 x16
PCI Express 2.0
1 x PCI Express 2.0 x16

PCI Express 3.0
1 x PCI Express 3.0 x16
PCI Express 2.0
1 x PCI Express 2.0 x16
Anakart Yedekleme
M.2
1 x M.2
Sata 6Gb/s
2 x SATA 6Gb/s
SATA RAID
0/1/10

bu değerler sıkıntı çıkartırmı peki çünkü slot sayıları genişleme yuvaları rogda daha iyi
Size yetecek kadar genişleme yuvası var her ikisinin de.

ASUS NVIDIA serisi çok güzel ama AMD tarafında kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sosyalde de iade eden çok oldu. ASUS AMD tarafında tercih edilmez. Firmada bunu kabul etmiş olacak ki revizyona gitti bu ekran kartlarında. Size revizyonluau mu gelir eski halimi gelir bilmiyorum.

Dediğim gibi kasa ve PSU'yu ayrı ayrı alın. Aynı fiyata daha iyi bir PSU alırsınız. Onun dışında bileşen tercihleri olarak güzel duruyor. Marka model değişimleri olur sadece.

Bir de yayın düşünüyorsanız 3600 biraz geride kalabilir. Bütçe aşılabilirse 3700X daha uygun olur çoklu çekirdek farkından dolayı.
Faz sayısı ve mosfetler daha fazla.
kanka bişi sorucam son zamanlarda okudugum yorumlarda saphire nitro nun yazılımsal sıkıntılar ve anlık fps düşüşleri yaşadığını belirttiler ne açıdan doğru ve şuan bi sıkıntısı varmı?

kanka bişi sorucam son zamanlarda okudugum yorumlarda saphire nitro nun yazılımsal sıkıntılar ve anlık fps düşüşleri yaşadığını belirttiler ne açıdan doğru ve şuan bi sıkıntısı varmı?
Şu an 20.2.2 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntım yok çok şükür.

Şu an 20.2.2 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntım yok çok şükür.
kanka bide bişi sorucam ekran kartından biraz kısıp asus rog strix 1660 ti almayı düşünüyorum 144 hz monitörle beraber 1080 p yayın yaparmı ne bilym battlefield pubg witcher tarzı oyunlarda en ufak tekleme olmadan bi bilgisayar toplucam nerde bi ibnelik nerde bi sürücü hatası yazılımsal sıkıntı beni bulur diye korkuyorum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı