10 bin TL'ye 2K 27 inç monitör önerisi

G-SYNC işte ya...

G274Qpx'e yukselebiliyorsan baska modele bakmana gerek yok. Pahali geldiyse MAG 274QRFW, G2724D ve Q27g4X'e bakilabilir.

Arkadaşlar ben hala seçemedim. FreeSync Premium destekleyen bir şey bakıyorum özellikle.
Dell G2724D modeli için düşünceleriniz nedir?
PS5'e de takabilirim arada.

Son düzenleme:
G-Sync işte ya...

Arkadaşlar ben hala seçemedim. FreeSync Premium destekleyen bir şey bakıyorum özellikle.

Kral ben aldım Amazon'da 13 bin olan bende yeni fark ettim 240Hz olanı aldım G-SYNC yazıyor tabii ki de ve desteklemiyor bilgin olsun ona göre kararını ver AMD Free Sync'de desteklemiyor fotoğraf atabilirim kolay gelsin ve acaba bunlar önemli mi ya şu an aldımda aynı modeli ama 8 bin olan değil 13 bin qprx aldım 240Hz olan pişmanmı oldum ya AMD FreeSync G-Sync desteklemiyor 2'si arasında kaldım. İade edilecek durum olmaz inşallah CC.

G-Sync işte ya...

Kral ben az önce oyunda fotoğraf alıp paintle çekeyim atayım diye olmadı bir şey fark ettim AMD FreeSync destekliyormuş şok oldum bende fotoğraf atamıyorum uğraşamadım galiba buga girmiş olabilir o yüzden desteklemiyor yazıyordu önceden kral yani destekliyor galiba sen gine araştır sor bana uyma yani sonra sorun olmasın bunu sana diyeyim bilgin olsun araştır bak sen bilirsin yani sonra benim yüzümden sorun olmasın hayırlı geceler teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı