10 bin TL'ye ASUS/MSI 1440p monitör tavsiyesi

Bütçe
10000
Aslında bu bir sorun değil. Üretici panel kaplamasını öyle tercih etmiş bence. Genellikle bunu beğenmeyen yorumlar gördüm arada bir kaç tane bence iyi olmuş gözlerim daha az yoruluyor diyen de gördüm.

Görüntü şuna benziyor. Bu kadar kötü değil. Sadece anlamanız için biraz abarttım Eki Görüntüle 2385542
Hocam görüntü bana aynı göründü ya ben körüm ya da ekran çok kirli ki farkı anlayamıyorum. Ama bu kadar minimalse fark sorun olmaz dediğiniz gibi.

Biliyorum bu markaların iyi alternatifleri var ama hayatımda kullanmadığı markaları pek almak istemiyorum. Yine de çok iyi olduğunu düşünüyorsanız muadil önerilere açığım elbette. Ama asıl isteğim bu fiyat doğrultusunda 1440p ASUS veya MSI marka bir monitör. Aklımda ASUS ROG STRIX XG27acs veya XG27wcs modelleri var. TUF serisine dönersem de VG27AQ3A düşünüyorum. Ne önerirsiniz bu yazdıklarımdan biri olacaksa da hangisi olmalı? Her türden oyunu oynuyorum karanlık atmosfer de oluyor aydınlık görüntüsü olan oyunlar da.
Asusun Rog Strix XG27ACS modeline bakabilirsin

Asusun Rog Strix XG27ACS modeline bakabilirsin
Hocam çok kafam karıştı iyi diyen de var kötü diyen de. Siyahlar çok gri gözüküyor diyen de çok var bu direkt ürünün sorunu mu şans işi mi bilmiyorum. Zaten bu monitör için ayrı bir konu da açmıştım. Bu arada içinden DP kablosu çıkıyormuş sanırsam sadece Hdmi 2.1 almak daha iyi olur değil mi? Bir de her Hdmi 2.1 olan kablo 180 hz görüntü verebiliyor mu?

Şuan alabilecek param var ama kararsız kaldım bu bütçede daha iyisi yok gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı