10 bin TL'ye ders çalışmak için Galaxy Tab S9 FE alınır mı?

mortal2345

Picopat
Arkadaşlar ben YKS için tablet almayı planlıyorum, bütçem de 10.000 TL. Birkaç yere sordum, bu tableti öneriyorlar genelde, sadece kafam 6 GB RAM miktarına takıldı. Sizce alınır mı? Ve fiyatına değer mi?

Arkadaşlar ben YKS için tablet almayı planlıyorum, bütçem de 10.000 TL. Birkaç yere sordum, bu tableti öneriyorlar genelde, sadece kafam 6 GB RAM miktarına takıldı. Sizce alınır mı? Ve fiyatına değer mi?

Ders çalışmak için tabii yeter. 6 GB RAM kafanın takılması için oyun oynamalık istiyor olman gerekir.

Hocam batarya kullanımı nasıl performans olarak deneyimlerinizden bahseder misiniz? Varsa dezavantajları söyler misiniz?
Batarya kullanımı ortalama. Not alırken günü rahat çıkarıyor. Onun haricinde telefon gibi gidiyor aslında biraz daha uzun gitmesini isterdim ama s9fe kadar uzun gitmiyor şarjı yine de yeterli. Başka dezavantaj olarak sıcak havalarda tableti zorlayınca maks ekran parlaklığını kendisi kısıyor bazen sinir bozucu oluyor. Gece olduğunda sorun yok ama güneş varken ekranı görmek zorlaşıyor.

Hocam bende 11.5 olanı almayı planlıyorumda Android sürümü güncellenebiliyor mu ve kalemiş yapışıp şarj oluyor mu?
Kalemle kablosuz şarj matepad 11 2023 modelinde var. Ayrıca işlemci vs. çoğu yönden matepad 11 öneririrm.

Android güncellemesi henüz almadım ama yeni modeller HarmonyOS Next alacak andoidden tamamen bağımsız olacak. Eğer o güncelleme gelirse güncellememeyi planlıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı