Microsoft Store'dan oyun alınır mı?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese selam. MW Remastered alacağım ve Microsoft Store'da Infinite Warfare ile birlikte olan paketi 130₺ gibi bir şey şu anda. Fiyatı gayet uygun ancak buradan oyun almak sizce iyi midir? Geçmişte hiç Microsoft Store'dan oyun almadım.

Herkese selam. MW Remastered alacağım ve Microsoft Store'da Infinite Warfare ile birlikte olan paketi 130₺ gibi bir şey şu anda. Fiyatı gayet uygun ancak buradan oyun almak sizce iyi midir? Geçmişte hiç Microsoft Store'dan oyun almadım.
Ben indirim oldukça alıyorum. Çok güzel indirimler oluyor arada.

Steam veya epic Games ten hiçbir farkı yok hatta daha iyi bile olabilir bazen çok güzel indirimler gelebiliyor.

Son dönemde Steam de dolara geçince oyunları Epic ve/veya Xbox mağazasından bakmaya başladım.

Elimde Xbox da olduğu için bazen sırf o platform için olsa da öyle de alabiliyorum.

Oyunları alırken indirimlerde özellikle ona dikkat edin. Kimisi sadece Xbox için oluyor, kimisinde PC de oluyor.

Alınır hocam güzel indirimler oluyor bende No Man's Sky indirimini bekliyorum mesela MC storada 65TL oluyor oyun, Steam'de 30dolar.

Alma reis. Ben aldım köpek gibi oyun. Microsoft hesabım microsoftun hatası nedeniyle kilitlendi şimdi hiçbirine erişemiyorum. Microsoft zerre yardım da etmedi. 1 yıl oldu nerdeyse boş yapıp gönderiyorlar.

Herkese selam. MW Remastered alacağım ve Microsoft Store'da ınfinite warfare ile birlikte olan paketi 130₺ gibi bir şey şu anda. Fiyatı gayet uygun ancak buradan oyun almak sizce iyi midir? Geçmişte hiç Microsoft Store'dan oyun almadım.

Alınır zamanında FH3, Fallout 4 ve Minecraft almıştım bir problem yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı