10 bin TL'ye ders çalışmak için Galaxy Tab S9 FE alınır mı?

Kalemle kablosuz şarj MatePad 11 2023 modelinde var. Ayrıca işlemci vs. çoğu yönden MatePad 11 öneririrm.

Android güncellemesi henüz almadım ama yeni modeller HarmonyOS Next alacak andoidden tamamen bağımsız olacak. Eğer o güncelleme gelirse güncellememeyi planlıyorum

11.5'te neden yapışmıyor ya 3.nesil kalem yapışıyor diyorlardı

Ayrıca Snapdragon 7 gen1 ile 835 arasında o kadar çok fark yok diye biliyorum 7 gen 1 daha iyi bence en azından güncel

7gen1 Samsung üretimi dandik bir işlemci. Bluetooth kalem bağlıyken sürekli 60Hz de çalışma sorunu var 11.5 modelinde. İşlemci olarak 865 GPU birimde açık ara fark atıyor. 7 gen1 ise GPU konusunda başarısızken verimlilik konusunda başarılı şarjı biraz daha iyi gider ama benim için performans önemli o yüzden MatePad 11 seçtim ve bu 60Hz'ye düşme olayı da yok MatePad 11 2023 de.
Son bir fark da ekran PPI oranında MatePad 11 275 PPI iken 11.5 229 PPI bu da tercih sebebi olabilir.
Güncel diye daha kötü cihazı almak istmedim.

7gen1 Samsung üretimi dandik bir işlemci. Bluetooth kalem bağlıyken sürekli 60Hz de çalışma sorunu var 11.5 modelinde. İşlemci olarak 865 GPU birimde açık ara fark atıyor. 7 gen1 ise GPU konusunda başarısızken verimlilik konusunda başarılı şarjı biraz daha iyi gider ama benim için performans önemli o yüzden MatePad 11 seçtim ve bu 60Hz'ye düşme olayı da yok MatePad 11 2023 de.
Son bir fark da ekran PPI oranında MatePad 11 275 PPI iken 11.5 229 PPI bu da tercih sebebi olabilir.
Güncel diye daha kötü cihazı almak istmedim.

Peki 11 inç boyutu yetiyor mu ve 11.5 ile aralarında devasa bir güncellik farkı yoktur herhalde diğer forumlarda konu açınca Huawei Android güncellemesi almıyor diye bir ton gömdüler 11.5 papermatte versiyonunu alacaktım ben sonra soğudum tabii doğal olarak Şu anda da 11.5, 11 ve s9FE arasında kaldım. Ve kafam aşırı karışık ders için kullanacağım ve ekran yansıtma gibi işler

Peki 11 inç boyutu yetiyor mu ve 11.5 ile aralarında devasa bir güncellik farkı yoktur herhalde diğer forumlarda konu açınca Huawei Android güncellemesi almıyor diye bir ton gömdüler 11.5 papermatte versiyonunu alacaktım ben sonra soğudum tabii doğal olarak Şu anda da 11.5, 11 ve s9FE arasında kaldım. Ve kafam aşırı karışık ders için kullanacağım ve ekran yansıtma gibi işler

11 inç olması sorun değil. Bu saydığım özellikler daha önemli. Ekran yansıtma için kullanacaksan Huawei tablet en iyi Huawei laptop ile birlikte çalışıyor. Ama Samsung daha genele hitap ediyor. Ablamda s9FE var memnun oyun oynamıyor. Oyun da oynarım diyorsan çok önermem Exynos işlemciyi ama günlük kullanım ve uzun güncelleme süreleriyle alınabilir.

11 inç olması sorun değil. Bu saydığım özellikler daha önemli. Ekran yansıtma için kullanacaksan Huawei tablet en iyi Huawei laptop ile birlikte çalışıyor. Ama Samsung daha genele hitap ediyor. Ablamda s9FE var memnun oyun oynamıyor. Oyun da oynarım diyorsan çok önermem Exynos işlemciyi ama günlük kullanım ve uzun güncelleme süreleriyle alınabilir.

S9fede de Wi-Fi ile ekran yansıtma var özellikle DeX modu bayağı iyi ama 6 GB RAM biraz caydırıyor sadece ve ekranı TFT diyorlardı fakat kullanan kişiler fazlasıyla yeterli geldiğini söylüyor

S9fede de Wi-Fi ile ekran yansıtma var özellikle DeX modu bayağı iyi ama 6 GB RAM biraz caydırıyor sadece ve ekranı TFT diyorlardı fakat kullanan kişiler fazlasıyla yeterli geldiğini söylüyor
Multitasking haricinde çok hissettirmez 6gb ram olması. Ama ileride android 15 falan alacaksa sıkıntı çıkarabilir android 13 sonrası boşta ram kullanımı bile şimdiden 3gb leri geçti.

Ekran güzel onu dert etme. Ayrıca pili çok iyi gidiyormuş.

Bu arada papermatte edition çok bboş bir özellik o modelini alma eğer 11.5 alacaksan.

Bir de ben ileri seviye android kullancısıyım huawei olması play hizmetlerinin olmaması sorunlarının üstesinden kolayca gelebiliyorum. Normal kullanıcılar youtube kurarken bile sorun yaşayabilir bunu da göz önüne al.

Multitasking haricinde çok hissettirmez 6 GB RAM olması. Ama ileride Android 15 falan alacaksa sıkıntı çıkarabilir Android 13 sonrası boşta RAM kullanımı bile şimdiden 3gbleri geeçti.

Ekran güzel onu dert etme.

Bilemedim hocam ya bütçe maksimum 11 bin TL.

MatePad 11.5, 11 ve S9FE seçeneklerde tek var zaten.
Huawei alsam hangi modelde hangi kalemin yapıştığı net belirtilmemiş ekstradan.
Ayrıca gboxta sorun yaşayan bir sürü kullanıcı var en azından Android sürümünü alamaması bile çok büyük eksi bu arada Android sürümünü manuel güncelleyemiyor muyuz biz?
HarmonyOS 4.0'da almamışlar hala.

Ama samsunga görede daha güçlüler epey karıştı kafam.
İleride satacağım bir de o yüzden güzel bir model olmasınıda istediğimden çok kararsız kaldım.

Bilemedim hocam ya bütçe maksimum 11 bin TL.

MatePad 11.5, 11 ve S9FE seçeneklerde tek var zaten.
Huawei alsam hangi modelde hangi kalemin yapıştığı net belirtilmemiş ekstradan.
Ayrıca gboxta sorun yaşayan bir sürü kullanıcı var en azından Android sürümünü alamaması bile çok büyük eksi bu arada Android sürümünü manuel güncelleyemiyor muyuz biz?
HarmonyOS 4.0'da almamışlar hala.

Ama samsunga görede daha güçlüler epey karıştı kafam.
İleride satacağım bir de o yüzden güzel bir model olmasınıda istediğimden çok kararsız kaldım.

Huawei bootloader kilidini açmaya izin vermiyor kaçak göçek yazılmlarla yapanları duymuştum ama onlarda brick etme olasılığı çok yüksek. Kısaca Android'i manuel yükseltemezsin. Ama Android güncellemesi almayacak zaten o yüzden ben önermem mesela yeni bir araba çıkar ama kimse almak istemez bugları belli değildir serinin ilkidir. Burada da aynı mevzu Huawei yeni işletim sistemine geçecek kullancıları ümitlendiriyor kullandığınız her uygulama burada da olacak falan ama genel kullancıyı hedef alacak yani en çok kullanılan uygulamalar HarmonyOS Next'e gelecek. Modlu APK'lar kullanıyorsan belki bunların c*rcklenmesine izin vermeyecek vs. Samsung güvenli liman. Yine de HarmonyOS Next gelirse gücellemem diyorsan alabilirsin ikisi de güzl cihazlar tabii MatePad 11 daha güzel.

Samsunga göre aşırı bir farkı yok 7gen1 zaten Exynos 1380'in geliştirimiş hali

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı