10 bin TL'ye kadar 1440P monitör önerisi

Kontrastı düşük, pivot ve yükseklik ayarı yok. Ayakları da iyi değil bence. Onun dışında renk gamutu, hız ve parlaklık bakımından iyi.

Büyük ihtimal monitör standı alırım ileride o yüzden çok da önemli değil pivot olmaması.

O fiyata daha iyi seçenekler var, sen şu anlık R27QE bak incelemelere göre R27QE daha iyi genel anlamda ve daha ucuz.

Bu monitöre biraz baktım cidden iyimiş birazcık daha araştırayım.

Son düzenleme:
Büyük ihtimal monitör standı alırım ileride o yüzden çok da önemli değil pivot olmaması.

Bu monitöre biraz baktım cidden iyimiş birazcık dah araştırayım.

240Hz'ye geçmek için kontrasttan ve siyahtan feragat edeceksin ama, haberin olsun. Siyahlar gri gözükecek. Ayrıca genel görüntü kalitesi de kontrasttan ötürü çok iyi olmayacak.

Hocam ben kullanıyorum pivot özelliği mevcut yükseklik ayarıda mevcut. Nasıl yok anlamadım.
Sen aynı monitörü kullandığına emin misin? Viewsonic’in isimlendirmeleri kötü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

240Hz'ye geçmek için kontrasttan ve siyahtan feragat edeceksin ama, haberin olsun. Siyahlar gri gözükecek. Ayrıca genel görüntü kalitesi de kontrasttan ötürü çok iyi olmayacak.

Sen aynı monitörü kullandığına emin misin? ViewSonic'in isimlendirmeleri kötü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu attığım model 240Hz pro 3 modeli bende ki 185Hz pro 2 modeli. Ben aynısı sadece Hz değerleri farklı sanmıştım. Tuhaf doğrusu daha ucuz modelde yükseklik ayarı ve pivot özelliği var.

Bu attığım model 240Hz Pro 3 modeli bende ki 185Hz Pro 2 modeli. Ben aynısı sadece Hz değerleri farklı sanmıştım. Tuhaf doğrusu daha ucuz modelde yükseklik ayarı ve pivot özelliği var.

Dediğim gibi markanın isimlendirmeleri berbat. Bir sürü aynı isimde monitörleri var. Aradaki farkı anlamak için yenileme hızına bakman lazım. Sadece bu da değil panel ve arka aydınlatma kaliteleri de farklı. Samsung'ta birden fazla g serisi monitör var ya aynı onun gibi. Pahalı modele koymamışlar. Muhtemelen muadil versiyonlarından ucuza satabilmek için.

Dediğim gibi markanın isimlendirmeleri berbat. Bir sürü aynı isimde monitörleri var. Aradaki farkı anlamak için yenileme hızına bakman lazım. Sadece bu da değil panel ve arka aydınlatma kaliteleri de farklı. Samsung'ta birden fazla g serisi monitör var ya aynı onun gibi. Pahalı modele koymamışlar. Muhtemelen muadil versiyonlarından ucuza satabilmek için.
Sizce g6 oled nasıl 1 bir süre para biriktirip alabilirim taksitle galiba oled panel monitörlerin fiyatının düşeceğini duymuştum.

Sizce G6 OLED nasıl 1 bir süre para biriktirip alabilirim taksitle galiba OLED panel monitörlerin fiyatının düşeceğini duymuştum.

Mükemmel. OLED alabiliyorsanız alın tabii ki de. Yakın zamanda fiyatlar düşmez.

G6’dan görseller bu konuda var.

İncelemesi de burada var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı