10 bin TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
10.000
Hayır değil. Teknoloji şans işidir. Memnun olanların adlarını ve konularını bir kenara not almadığım için tek tek "bak bu memnun, bu memnun değil" diye gösteremiyorum.
Fakat şunu unutmayın "kusursuz monitör yoktur".

Tabii ki amacım kusuru en az göze batacak modelleri tespit etmek. Burada öğrenmek istediğim durum, bu modelin hepsinde mi "seçilen ayarın yeniden başlatıldığında sıfırlanma durumu" durumu olduğu. @Saint Lucia

Tabii ki amacım kusuru en az göze batacak modelleri tespit etmek. Burada öğrenmek istediğim durum, bu modelin hepsinde mi "seçilen ayarın yeniden başlatıldığında sıfırlanma durumu" durumu olduğu.

Hayır dedim ikinci kez diyorum. Alanların hiçbirinden bunu yazan görmedim. İlkkez sizden duyuyorum. Bu sorunu ben ViewSonic'in yeni modelinde gördüm.

Hayır dedim ikinci kez diyorum. Alanların hiçbirinden bunu yazan görmedim. İlk kez sizden duyuyorum. Bu sorunu ben ViewSonic'in yeni modelinde gördüm.

"Default ayardaki renklerde sıkıntı olduğu ve hazır bir renk modu seçildiğinde bilgisayarın her yeniden başlatmada bu modu tekrar seçmek gerektiğine dair olumsuz yorumlar okudum." bu konuyu açan arkadaş QD ile ilgili bunu yazmışta. O nedenle sordum. @Saint Lucia

Bende bu listedeki monitörlere bakıyordum ama karar veremedim 1 haftadır.
Biz hangi 2k ips 27 inç monitörü alacağız? Bende 3090 ekran kartı var 2k da 110-150 fps veriyor sanırım çoğu oyunda, o yüzden 165hz hatta 144 hz'e bile okeyim ben.
Aşağıdaki modeller arasında gitgel yaşıyorum. @Saint Lucia 2k ips 27 inç ne alalım yardımcı olabilir misiniz.
MSI G274QPF QD
AW2724DM
Gigabyte M27Q

Bende bu listedeki monitörlere bakıyordum ama karar veremedim 1 haftadır.
Biz hangi 2K IPS 27 inç monitörü alacağız? Bende 3090 ekran kartı var 2K da 110-150 FPS veriyor sanırım çoğu oyunda, o yüzden 165Hz hatta 144 Hz'e bile okeyim ben.
Aşağıdaki modeller arasında gitgel yaşıyorum. @Saint Lucia 2K IPS 27 inç ne alalım yardımcı olabilir misiniz?
MSI G274QPF QD
AW2724DM
Gigabyte M27Q

Sorduğun üç monitör de alınabilecek ve önerdiğim monitörler. Kıyaslama yapmak hoşuma gitmiyor. Çünkü hepsi kendi içinde güzel monitörler.
AW2724DM bence pahalı. Bütçe sorununuz yoksa tercih edilebilir.
Biraz daha uygun olsun istiyorsan MSI-QD iyi bir tercih olur.

Sorduğun üç monitör de alınabilecek ve önerdiğim monitörler. Kıyaslama yapmak hoşuma gitmiyor. Çünkü hepsi kendi içinde güzel monitörler.
AW2724DM bence pahalı. Bütçe sorununuz yoksa tercih edilebilir.
Biraz daha uygun olsun istiyorsan MSI-QD iyi bir tercih olur.

Peki bende aslında MSI G274QPF QD düşünüyordum ancak şu an bir arkadaşım 4K neden almıyorsun dedi. 4K öneriniz nedir peki? 3090 ekran kartım var ileride daha da yükseltirim.

Peki bende aslında MSI G274QPF QD düşünüyordum ancak şu an bir arkadaşım 4K neden almıyorsun dedi. 4K öneriniz nedir peki? 3090 ekran kartım var ileride daha da yükseltirim.

Sisteminiz güzel ama 4K monitör işi apayrı bir mesele. Yeni çıkacak oyunlar ve yüksek grafik isteyen oyunlarda düşük FPS canınızı sıkar. Çok kısa vadeli bir seçim olur sizin için.
Sistem yükseltme edeceksen ve bütçe sorun değilse o zaman 4K olur. Hatta Uber bütçen varsa 30K üstü OLED almanı tavsiye ederim.

Sisteminiz güzel ama 4K monitör işi apayrı bir mesele. Yeni çıkacak oyunlar ve yüksek grafik isteyen oyunlarda düşük FPS canınızı sıkar. Çok kısa vadeli bir seçim olur sizin için.
Sistem yükseltme edeceksen ve bütçe sorun değilse o zaman 4K olur. Hatta Uber bütçen varsa 30K üstü OLED almanı tavsiye ederim.

Hocam bütçem 30k olsa OLED alırdım gözüm onlarda aslında ama işte bütçe yetmiyor :)
4K 160Hz 1ms monitör almak mı mantıklı yoksa 2K MSI G274QPF QD mi?
Sanırım 2K almak mantıklı gibi hem fiyat artacak hem de dediğiniz gibi FPS düşecek vs.

Hocam bütçem 30k olsa OLED alırdım gözüm onlarda aslında ama işte bütçe yetmiyor :)
4K 160Hz 1ms monitör almak mı mantıklı yoksa 2K MSI G274QPF QD mi?
Sanırım 2K almak mantıklı gibi hem fiyat artacak hem de dediğiniz gibi FPS düşecek vs.

M27Q giriş seviyesi 4K monitör. Vaov beklentiniz olmasın. Adam gibi 2K monitörle de yakın performans alırsın.
MSI-QD ve Dell G2724D 2K monitör potasında önerimdir.

@Saint Lucia selamlar, geri dönüş yapmak istedim. Sizinle konuştuğum gün Dell 2724D modelini aldım ve çok memnunum. Masaya yakın oturuyorum 27 inçten fazlası çok büyük gelirmiş. Renkler vb. her şey çok güzel. Tekrardan tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı