@Saint Lucia Bende MSI G274QPF-QD aldım kargoda gelecek inşallah, teşekkürler herkese.
@witwicky Bende Dell düşündüm MSI aldım
size de hayırlı olsun.
@witwicky Bende Dell düşündüm MSI aldım
@@Saint Lucia Merhaba size bir şey sormak istiyorum ben bugün ViewSonic XG2431 sipariş verdim sizce o fiyat bandında alabilecegim en iyi seçenek bu muydu düşüncelerinizi merak ediyorum. İyi yapmış mıyım güzel monitör müdür? 1080p almak istedigim için bunu seçtim bu arada onu da belirtmek istiyorum.
@Saint Lucia Hocam ofis, yazılım işlerinde kullanılacak olsa hangisini önerirdiniz?
LG UltraGear 27GR75Q-B bu monitör fiyat ve teknik olarak iyi görünüyor gibi ama bilemedim
@Saint Lucia hocam sizin önerdiğiniz dell g2724d modeli bütçemi biraz aşıyor bir de platforma güvenemedim. Önceden kullandığım hp x24ih ve benq gw2485TC sarımsı gösteriyordu ekranı o yüzden de gözlerimi çok yordu. 24 veya 27 inç sizin önerdiğiniz ofis/ yazılım için monitör var mı ?Bu soruyu sanki cevap vermiştim diye hatırlıyorum. Yine vereyim.
240Hz potasında TOP seviye bir monitördür. Alarak doğru olanı yapmışsınız. Tekrar hayırlı olsun.
O model LG'yi önermem. Fakat bir şey sormak istiyorum. Ofis ve yazılım için neden yüksek Hz monitör bakıyorsunuz? Görüntü kalitesine daha önem gösteren 60/75 Hz monitör mantıklı olurdu.
Hocam sizin önerdiğiniz Dell G2724D modeli bütçemi biraz aşıyor bir de platforma güvenemedim. Önceden kullandığım HP X24ih ve BenQ GW2485 T.C. Sarımsı gösteriyordu ekranı o yüzden de gözlerimi çok yordu. 24 veya 27 inç sizin önerdiğiniz ofis/ yazılım için monitör var mı?
Renk ayarını çok denedim fakat hiç bir şekilde o kısmı istediğim seviyeye getiremedim. En son aldığım benq da ıps glow da mevcut değildi fakat sarımsı özellik siyah ve beyazı net göstermiyordu.Renk olayı ayarlanabilir. Fabrika çıkışlı renk ayarları her zaman tam uyumlu olmuyor. Oynamak gerekiyor bazen.
LG'de şöyle bir şey var, parlaklık gücü çok düşük. Eğer düşük parlaklık size sorun olmayacaksa tercih edebilirsin. Bu konuda şikayetçi olanlar oldu ben o yüzden pek yanaşmıyorum.
Size nasıl bir ürün lazım? Kriter ve bütçeniz nedir?
Renk ayarını çok denedim fakat hiçbir şekilde o kısmı istediğim seviyeye getiremedim. En son aldığım BenQ da IPS glow da mevcut değildi fakat sarımsı özellik siyah ve beyazı net göstermiyordu.
Genelde parlaklığı az seviyede kullanıyorum, ortam çok aydınlık değil.
Hocam merhabaEğer 24 inç istersen AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms(GtG) HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA şöyle harika bir monitör var.
2K'da 24 inç monitör üretmek zor iştir. AOC mühendisleri bunu başarmışlar. Boyut olarak aklına yatarsa görüntü kalitesinden yana hiç soru işaretin olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.