Merhaba,
Monitör geldi dün aldım herhangi bir ölü piksel falan çıkmadı sorunsuz geldi. Ürün renk olarak güzel 2K, parlaklık olarak ben TN panel ASUS VG258QR'den geçtim ASUS daha parlak gibi (IPS daha koyu gösteriyor siyahları belki bu yüzden bana parlaklığı az geldi) ama renk olarak MSI kesinlikle daha iyi. HDR özelliğini sevmedim örneğin HDR açıkken tarayıcıda gezerken ghosting oluşuyor bu yüzden HDR özelliğini kapatıyorum ama bu genel bir sorun sanırım yani marka ile alakası olmadığını düşünüyorum her markada bu sorundan bahsedildiğini gördüm. 170Hz overclock ile veriyor ben 165Hz kullanıyorum çünkü oyunlarda sorun çıkarıyor örneğin CS'de öldükten sonra diğer oyuncuları izlerken donuk gibi izletiyor midemi bulandırdı bende 165Hz'e çektim sorun kalmadı. Sonuç olarak memnun muyum 2K olması renkleri güzel vermesi 165 Hz olması yönünden evet. HDR da beklediğimi alamadım (sanırım HDR teknolojisi daha tam oturmadı), IPS qd teknolojisi ile biraz daha parlak görüntü bekliyordum beklediğimi alamadım (bu da panel farkından dolayı olabilir TN panelde siyahlar daha açık renk daha parlak bu yüzden olabilir)