10 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Ayrıca attığım model de şuan kulaklık hediyesi var, onu da göz önünde bulundurun. Honoron bana kalırsa tek eksisi hafıza kartı takılamaması.

HONOR Pad 9 8GB 256GB​

bu model

Samsung Galaxy Tab S9 FE​

bundan iyi mi sizce?
Honoru beğendim baya hem 12.1 inç hem 2.5k çözünürlük film dizi youtube desteği var hem 120hz. Oyun oynamam ama bazen nadir de olsa bir iki takılırım beni üzmez değil mi uzun sürede? Kalem de kullanacağım soru çözümü ve anlatımı için.

Bir de kalem desteği önemli benim için

Son düzenleme:

HONOR Pad 9 8GB 256GB​

bu model

Samsung Galaxy Tab S9 FE​

bundan iyi mi sizce?
Honoru beğendim baya hem 12.1 inç hem 2.5k çözünürlük film dizi youtube desteği var hem 120hz. Oyun oynamam ama bazen nadir de olsa bir iki takılırım beni üzmez değil mi uzun sürede? Kalem de kullanacağım soru çözümü ve anlatımı için.

Bir de kalem desteği önemli benim için
Kalem desteği var diye hatırlıyorum, snapdrogon işlemci kullanıyor, samsungda exynox kullanıyor. Oyun oynatır ikiside rahatça. F/P olarak bakılırsa honor derim ben. Yalnız samsung 6 gb ramli versiyon alınmaz, 8'lik ise 13 14 bin bandında.

Kullanılıyor aslında gbox dedikleri bir uygulama üstünden ama güncellemeler falan genel de geç geliyormuş bu tarz şikayetleri var.

Hocam selam gbox ile kullansam sorun yaşar mıyım kısacası kullanım kalitemi düşürür mü?
Ayrıyeten hocam Honor pad 9 ile Samsung Galaxy S9 FE 8 GB arasında kaldım. Kalem ile test çözer soru işaretlerim bazen de not alırım ama çizim yapmam bir de 4K dizi film YouTube CapCut Chrome falan aktif kullanırım. Oyun ise öyle PUBG gibi ağır oyunlarla işim olmaz bilgisayarım var zaten ama normal canım çeken bir şey olursa indirir oynarım. Telefonum Samsung Galaxy A53 ve oyun konusunda hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Tabletlerin işlemci performansları aynı mı? Uzun vade de işlemci gücü olarak bana sorun çıkartırlar mı? 3-4 sene sonra mesela. Ayrıyeten Honor daha büyük benim için daha iyi sadece kalemi yok ve işlemci konusunu merak ediyorum güçten düşerler mi acaba 3-4 sene içinde. Biraz uzun yazdım.

Hocam selam gbox ile kullansam sorun yaşar mıyım kısacası kullanım kalitemi düşürür mü?
Ayrıyeten hocam Honor pad 9 ile Samsung Galaxy S9 FE 8 GB arasında kaldım. Kalem ile test çözer soru işaretlerim bazen de not alırım ama çizim yapmam bir de 4K dizi film YouTube CapCut Chrome falan aktif kullanırım. Oyun ise öyle PUBG gibi ağır oyunlarla işim olmaz bilgisayarım var zaten ama normal canım çeken bir şey olursa indirir oynarım. Telefonum Samsung Galaxy A53 ve oyun konusunda hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Tabletlerin işlemci performansları aynı mı? Uzun vade de işlemci gücü olarak bana sorun çıkartırlar mı? 3-4 sene sonra mesela. Ayrıyeten Honor daha büyük benim için daha iyi sadece kalemi yok ve işlemci konusunu merak ediyorum güçten düşerler mi acaba 3-4 sene içinde. Biraz uzun yazdım.
Tek tek cevap vereyim.
Öncelikle gbox kullanım kaliteni düşürür evet teknik özellik olarak iyi ancak Google desteğini 3 parti yazılımlar üzerinden alıyor. Bu da yüklediğin uygulamalara gelen güncellemelere yansıyor. Honor Pad 9 şuan hepsiburada sitesinde kulaklık hediyeli 10,799 bandında, Samsun S 9Fe Plus ise (8 GB versiyonu Fe Plus diye geçiyor) 14, 729 bandında. Fiyatları hepsiburadayı baz alarak söylüyorum, farklı yerlerde daha ucuz uygun olabilir. Almayı düşündüğün bu 2 modelde seni 4-5 sene kullanıma bağlı rahatça olarak götürür. Honor benim beğendiğim Snapdragon işlemci kullanmakta, Samsung ise son zamanlarda kendisinin geliştirdiği Exynos işlemci kullanmakta birbirine yakın olmakla birlikte Exynos bir adım önde, ayrıca samsung da hafıza kartı desteği var. Her iki tablette oyun oynatma olarak başarılı güçlü. Eksileri ve artışlarını karşılaştırarsak benim tercihim Honor oldurdu. Hem fiyat uygunluğu hem hediyesi hemde teknik donanım bakımından, tek eksiği ise kaleminin olmaması.

Geri
Yukarı