Tek tek cevap vereyim.
Öncelikle gbox kullanım kaliteni düşürür evet teknik özellik olarak iyi ancak Google desteğini 3 parti yazılımlar üzerinden alıyor. Bu da yüklediğin uygulamalara gelen güncellemelere yansıyor. Honor pad 9 şu an Hepsiburada sitesinde kulaklık hediyeli 10,799 bandında, samsun s 9FE Plus ise (8 GB versiyonu FE Plus diye geçiyor) 14, 729 bandında. Fiyatları Hepsiburada'yı baz alarak söylüyorum, farklı yerlerde daha ucuz uygun olabilir. Almayı düşündüğün bu 2 modelde seni 4-5 sene kullanıma bağlı rahatça olarak götürür. Honor benim beğendiğim Snapdragon işlemci kullanmakta, Samsung ise son zamanlarda kendisinin geliştirdiği Exynos işlemci kullanmakta birbirine yakın olmakla birlikte Exynos bir adım önde, ayrıca Samsung da hafıza kartı desteği var. Her iki tablette oyun oynatma olarak başarılı güçlü. Eksileri ve artışlarını karşılaştırarsak benim tercihim Honor oldurdu. Hem fiyat uygunluğu hem hediyesi hem de teknik donanım bakımından, tek eksiği ise kaleminin olmaması.
İnternetten maksimum 1000 liraya yurt dışı ya da yurt içi de olur fark etmez sadece test sorularını çözmek için işaretleme yapabileceğim algılama problemi olmayan ya da PDF'lerin üzerine küçük notlar alabileceğim bir kalem ile işimi görmez mi sizce? Huawei Google desteği olsa 144Hz'lik olanı alırdım direkt olarak. Kullanım kalitemi düşürmek istemem.
İnternetten maksimum 1000 liraya yurt dışı ya da yurt içi de olur fark etmez sadece test sorularını çözmek için işaretleme yapabileceğim algılama problemi olmayan ya da PDF'lerin üzerine küçük notlar alabileceğim bir kalem ile işimi görmez mi sizce? Huawei Google desteği olsa 144Hz'lik olanı alırdım direkt olarak. Kullanım kalitemi düşürmek istemem.
Honor 10500TL'ye denk geliyor bana Hepsiburada üzerinden, Samsung S9 FE 8 GB ise 11500'e denk geliyor Hepsiburada üzerinden ama küçük olduğundan ötürü Honor'a göre Honor'a daha yakın hissediyorum kendimi.