10 bin TL'ye kasa ve güç kaynağı önerisi

Hocam ATX kasa önerisi yapabilir misiniz peki anakarta uyumlu olsun istiyorum.
Hocam attığım mesaja siz yazarken bir eklenti daha yapıp anakrt desteğinide dile getirdim, H6 Flow ITX, m-ATX ve ATX destekliyor iken 3500x Onlara ekstra olarak E-ATX'de destekliyor yani tüm anakartlara desteği var bu konumda soğutması ve anakrt desteği göz önüne alınınca 3500x en mantıklı seçenek olur.

En büyük uygunluk olarak ATX miydi acaba.
E-ATX en büyüğü AM5 platformunda.

Hocam attığım mesaja siz yazarken bir eklenti daha yapıp anakrt desteğini de dile getirdim, H6 Flow ITX, m-ATX ve ATX destekliyor iken 3500X onlara ekstra olarak e-ATX'de destekliyor yani tüm anakartlara desteği var bu konumda soğutmadı ve anakrt desteği göz önüne alınınca 3500X en mantıklı seçenek olur.

Peki sizce ekstraya gerek olur mu acaba?

Hocam attığım mesaja siz yazarken bir eklenti daha yapıp anakrt desteğini de dile getirdim, H6 Flow ITX, m-ATX ve ATX destekliyor iken 3500X onlara ekstra olarak e-ATX'de destekliyor yani tüm anakartlara desteği var bu konumda soğutması ve anakrt desteği göz önüne alınınca 3500X en mantıklı seçenek olur.

Şunu da söylemek istiyorum Lian Li önerir misiniz kablosuz fan için acaba?

E ATX desteği için onu almaya gerek var mı ama siz soğutma açısından da mantıklı diyorsunuz.

E ATX desteği için onu almaya gerek var mı ama siz soğutma açısından da mantıklı diyorsunuz.
Lian Li'de güzeldir ama bunlar ile aynı özelliklere sahip Lian Li kasaları daha pahalı oluyor bu yüzden bunlar daha avantajlı, bunlara yakın fiyatta aynı özelliklerde Lian Li O11 Vision var ama oda içi boş geliyor, ekstra fan masrafı çıkarır 1-2k, H6 Flow ve 3500x dâhili 3 fan ile birlikte geliyor.

Yani düz X870 alacaksan gerek olmaz ama aynı fiyata ve daha iyi soğutması bulunan bir kasa, hem Corsair'de oldukça kaliteli bir marka size sıkıntı çıkarmaz, almamak için bir neden yok yinede H6 Flow beğendiysen onuda alabilirsin oda güzel bir kasa sana sorun çıkarmaz.

E ATX anakartlar yok denecek kadar az zaten. Olmasına gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı