10 bin TL'ye koltuk önerisi

Merhaba, Zio Venom XL koltuk kaç uzunluğundadır acaba? 175 cm boyundayım, bayağı büyük bir koltuk mu ona göre tercih edeceğim. @Bloodrexs @goldenRays' @loren4
Ortalama kiloda iseniz büyük olabilir Zio'nun sitesinde yazıyor zaten mesela şunlar şunlar 180cm ve üzeri için tavsiye edilir diye ayrıca kendinize göre koltuk oluşturabilirsiniz veya hazır oluşturulmuş koltukları alabilirsiniz. Whatsapp hattı var sitesinde daha detaylı bilgi verirler.

Ortalama kiloda iseniz büyük olabilir Zio'nun sitesinde yazıyor zaten mesela şunlar şunlar 180cm ve üzeri için tavsiye edilir diye ayrıca kendinize göre koltuk oluşturabilirsiniz veya hazır oluşturulmuş koltukları alabilirsiniz. WhatsApp hattı var sitesinde daha detaylı bilgi verirler.

Yani ortalama kilo diyebilirim 73 kiloyum. Hoşuma gitti Venom XL koltuk özelleştirebiliyor muyum? Özelleştirebiliyorsam ne gibi değişiklik yapmalıyım?

1740238372046.png

Venom XL yerine Düz Venom'u tercih ettim. Sizce bu düzenlemeler nasıl olmuş hocam? @goldenRays' @Bloodrexs

Ve fiyatı nasıl sizce pahalı mı ?

Son düzenleme:
Yani ortalama kilo diyebilirim 73 kiloyum. Hoşuma gitti Venom XL koltuk özelleştirebiliyor muyum? Özelleştirebiliyorsam ne gibi değişiklik yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2430327

Venom XL yerine Düz Venom'u tercih ettim. Sizce bu düzenlemeler nasıl olmuş hocam? @goldenRays' @Bloodrexs

Ve fiyatı nasıl sizce pahalı mı ?
vısco ped ve vısco sungerlerı ekle mutlaka

Anladım. Peki XL olan modeli alsam sorun yaşar mıyım uzunluk ile alakalı ?
Yani sorun yaşar mısınız bir şey diyemeyiz çünkü herkes farklı seviyor bazıları büyük olsun geniş geniş oturayım diyor. Size bağlı, Bu XL modeli ölçüleri.

Ölçüler
Dış Ölçüler = 140-150 x 67 x 63 cm
Oturma Alanı = 94 x 63 x 59 cm
Kutu Boyutu = 38 x 71 x 100 cm

Yani sorun yaşar mısınız bir şey diyemeyiz çünkü herkes farklı seviyor bazıları büyük olsun geniş geniş oturayım diyor. Size bağlı, Bu XL modeli ölçüleri.

Ölçüler
Dış Ölçüler = 140-150 x 67 x 63 cm
Oturma Alanı = 94 x 63 x 59 cm
Kutu Boyutu = 38 x 71 x 100 cm
Anladım hocam, idefix üzerinden alırsam sanırım daha iyi fakat ekstra olarak oturak yerine visco ped ekleyemiyorum, idefix de düz venom olan modeli de var onu mu alsam ? Visco ped çok mu önemli oturak için ?

Anladım hocam, idefix üzerinden alırsam sanırım daha iyi fakat ekstra olarak oturak yerine visco ped ekleyemiyorum, idefix de düz venom olan modeli de var onu mu alsam ? Visco ped çok mu önemli oturak için ?
Ben olsam visco tercih etmeye çalışırdım, hissiyatı daha güzel. Ha öyle çok gerekli mi? Yine kişiye bağlı. Tavsiye etmem ama sonradan da visco minder de alabilirsiniz.

Ben olsam visco tercih etmeye çalışırdım, hissiyatı daha güzel. Ha öyle çok gerekli mi? Yine kişiye bağlı. Tavsiye etmem ama sonradan da visco minder de alabilirsiniz.
Peki sizn attığınız bu linkten alsam ne gibi şeylerden yararlanamayacağım ? (Visco ped gibi şeyler gibi yani)

Ve sanırım bu attığınız kumaş ve benim tercihim deri yerine kumaş oluyor

Koltuğun uzunluğu 1.50 m mi hocam @goldenRays'

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı