10 bin TL'ye koltuk önerisi

Ufak değil XL fazla büyük. Büyük olduğu için genişçe oturma imkanı olduğu için rahat diyorlardır. Jet Black da güzel kalite olarak zaten kumaş olarak kaliteli malzeme kullanıyorlar. Bir de Hawk koltuk özelleştirip bakabilirsiniz. Sonra kararınızı verin bir 2 3 koltukla daha karşılaştırın. Kimisi her şeyi denedim HP daha iyi diyor kimisi başka.

Hawk alırsam future alacaktım fakat 13K fazla bence, HP ise stoklarda yok Zio en iyi seçenek gibi görünüyor.

Hawk kesinlikle alınmaz 13k para verip. Yeni çıkardıkları modeli 18k ya satabilmek için futureyi 13k yapmışlar ama amatörlük bence. Yeni modeldekinden daha üst özellikleri olan, daha kaliteli olan ve 5 yıl garanti veren razer iskur/enki bile daha ucuz. Kaldı ki 18klık aynı özellikli bel destek ayarlı koltuklar var trendyolda 5k incehesapta 8k.

Hawk kesinlikle alınmaz 13k para verip. Yeni çıkardıkları modeli 18k ya satabilmek için futureyi 13k yapmışlar ama amatörlük bence. Yeni modeldekinden daha üst özellikleri olan, daha kaliteli olan ve 5 yıl garanti veren razer iskur/enki bile daha ucuz. Kaldı ki 18klık aynı özellikli bel destek ayarlı koltuklar var trendyolda 5k incehesapta 8k.
Bencede. En iyi seçenek sanırım Zio Venom.

Exvega kullanıcılarından kötü incelemler duymuştum fakat Zio Venom da daha az ve görünüm olarak daha çok Zio Venom hoşuma gitti. (Exvega Andromeda'yı örnek aldım)
Ben de çok olumlu yorum gördüm, sadece satış sonrası sıkıntılı gibi gözüküyordu ama onu da çözmüşler sanırım. Zio venom hakkında da bir kişi alıp kullandıktan sonra sağa sola sallandığını yazmıştı.

Ben de çok olumlu yorum gördüm, sadece satış sonrası sıkıntılı gibi gözüküyordu ama onu da çözmüşler sanırım. Zio Venom hakkında da bir kişi alıp kullandıktan sonra sağa sola sallandığını yazmıştı.

Vidalar ile alakalı oluyor diye duymuştum, koltuğun yanındaki vidalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı