10 bin TL'ye monitör tavsiyesi

Bütçe
10000
Sizin attığınız ve benim attıklarım için sordum. Bu ölü piksel sorunundan korkuyorum biraz.
Sıfır ürünlerin tamamı garantilidir merak etmeyin. Ölü pikselden korkmayın eğer varsa bunu söylemeden ürünü iade edin.

Daha önce msi marka bir monitör siparip vermiştim. Monitör geldi kurdum 1 gün kullandım ama rekleri çok kötüydü. Gözlerim alışamadı bir türlü o soluk görüntüye. Renk ayarı falan yaptım ama yine hoşuma gitmedi. Hiç bir bahane uydurmadan sadece iade hakkımı kullarak iade ettim ürünü. Paketleyip kargoya bıraktım ve 4-5 gün sonra iademi aldım.

Sıfır ürünlerin tamamı garantilidir merak etmeyin. Ölü pikselden korkmayın eğer varsa bunu söylemeden ürünü iade edin.

Daha önce MSI marka bir monitör siparip vermiştim. Monitör geldi kurdum 1 gün kullandım ama rekleri çok kötüydü. Gözlerim alışamadı bir türlü o soluk görüntüye. Renk ayarı falan yaptım ama yine hoşuma gitmedi. Hiçbir bahane uydurmadan sadece iade hakkımı kullarak iade ettim ürünü. Paketleyip kargoya bıraktım ve 4-5 gün sonra iademi aldım.

Anladım çok teşekkür ederim. Kafamdaki en büyük korkuyu atmış oldum. :)

Sizin attığınız ve benim attıklarım için sordum. Bu ölü piksel sorunundan korkuyorum biraz.

Ölü piksel garantisi var mı?

Garanti olduğunu sanmıyorum ama ilk 30 günde iade veya değişim yapabilirsiniz koşulsuz. Benim ilkinde ölü piksel çıktı değişim yaptım bunda yok. İtopya'dan almıştım.
Ben aldığımda ürün kampanya dahilinde değildi ama şimdi ,aldıktan sonra ürüne değerlendirme yapıp MSI shootout sitesinden yollarsanız 30 dolar Steam kodu veriyor MSI. Haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Garanti olduğunu sanmıyorum ama ilk 30 günde iade veya değişim yapabilirsiniz koşulsuz. Benim ilkinde ölü piksel çıktı değişim yaptım bunda yok. İtopya'dan almıştım.
Ben aldığımda ürün kampanya dahilinde değildi ama şimdi, aldıktan sonra ürüne değerlendirme yapıp MSI shootout sitesinden yollarsanız 30 dolar Steam kodu veriyor MSI. Haberiniz olsun.

Sanırım MSI alacağım çok güzel geldi. Biraz incelemelerine de bakarım. Türkiye'de pek yapılmamış ama sanırım YouTube'da falan. Ya MSI'ya da arkadaşın attığı Samsung 32 inch olan var kafamda. Başka öneri varsa açığım yine.

Ben aldığımda ürün kampanya dahilinde değildi ama şimdi, aldıktan sonra ürüne değerlendirme yapıp MSI shootout sitesinden yollarsanız 30 dolar Steam kodu veriyor MSI. Haberiniz olsun.

Bu arada bu monitör sadece İtopya'da mı var? Ben başka yerde bulamadım.

Son düzenleme:
Sanırım MSI alacağım çok güzel geldi. Biraz incelemelerine de bakarım. Türkiye'de pek yapılmamış ama sanırım YouTube'da falan. Ya MSI'ya da arkadaşın attığı Samsung 32 inch olan var kafamda. Başka öneri varsa açığım yine.

Bu arada bu monitör sadece İtopya'da mı var? Ben başka yerde bulamadım.

Bazen Amazon'da da stoka giriyor ama şu anda sadece İtopya'da var galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı