10 bin TL'ye R5 1600 ve GTX 1050 Ti sistem alınır mı?

Toplamayı bilmiyorum ve bilgisayarcı 10bine bunları önerdi hocam.

Bilgisayarcılar çok yüksek fiyat çekiyorlar İtopya İncehesap falan bakabilirsin.

RX 570 yaptırdım hocam ve aldım sistemi.

580 de yaptırabilirim. 1650 pahalı olur dedi.

RX 570 ile 580 arasında fazla fark yok ama iyi bir kart bende de RX 570 var sadece RDR 2 god of warda falan 45 FPS civarı alıyorum.

Kart eski ve kullanışsız. Minimum GTX 1650 Super düşünülmeli.
Katılıyorum size hocam fp bir ürün ve yanında 2.el r5 5500 alabilir ekran kartını güzelce besler ancak bu sıcak havalarda soğutmasını stok fanla çok fazla yapabilir mi bilmem sabit bir derecede tutsa yeter ancak çok bütçesi yokmuş maalesef ki

10k bütçe ile:
  • Ryzen 5 1600
  • 8 GB RAM
  • MSI Gaming X GTX 1050 Ti
  • ASUS anakart
  • 120 GB SSD
  • 500 GB HDD
Bu sistem nasıldır?
Sahibindende 15 kya çok güzel r5 5500 3060 lı sistem var hocam alabilirseniz ne mutlu size

Düzenleme(13.750 ye aynı sistemi buldum ancak biraz tereddütte kaldım test videosu veya kendiniz gidip test etmeniz çok iyi olur

Son düzenleme:
Sıfırdan bahsediyordum ben.
0 veya 2. El çok farketmiyor hocam test ettikten sonra sorun olmaz zaten alınırsa garantili bir şekilde alınır olası sorunda geri gönderilir bu ürün 2. El kötü bu sorunludur gibi düşünmemek çok daha iyi tr şartlarında bana göre 0 almak bir tik enayilik 2. El tercih ederim

10k bütçe ile:
  • Ryzen 5 1600.
  • 8 GB RAM.
  • MSI Gaming X GTX 1050 Ti.
  • ASUS anakart.
  • 120 GB SSD.
  • 500 GB HDD.
Bu sistem nasıldır?

1050 Ti 2023 için tam bir pişmanlık olacaktır, bütçen bu sisteme göre ise alabilirsin ama çok bir şey bekleme, ileride paran olunca bir nebze daha iyi bir ekran kartı alırsın, işlemciden dolayı onu da dikkatli seçmen gerekiyor tabii, işlemcinin taşıyabileceği bir kart alman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı