10 bin TL'ye Redmi Note 13 Pro mu Samsung A34 mü?

pafriax

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Azerbaycan'dan yazıyorum. Burada Redmi Note 13 Pro ile Samsung A34 fiyatı hemen hemen aynı. Samsung'un işlemcisi daha iyi o yüzden biraz arada kaldım. Maksimum 1-2 oyun oynuyorum. Onlar da zorlayan oyunlar değil. Sosyal medyada falan takılıyorum. En az 3 yıl götürmesi lazım. Sizce hangisi?

Arkadaşlar Azerbaycan'dan yazıyorum. Burada Redmi Note 13 Pro ile Samsung A34 fiyatı hemen hemen aynı. Samsung'un işlemcisi daha iyi o yüzden biraz arada kaldım. Maksimum 1-2 oyun oynuyorum. Onlar da zorlayan oyunlar değil. Sosyal medyada falan takılıyorum. En az 3 yıl götürmesi lazım. Sizce hangisi?
Bence Note 13 Pro.

Epey sitesinde skorları karşılaştırınca skorları birbirine benzer gözüküyor, şahsen ben A34 seçerim, çoğu Samsung telefonları belli bir süreye kadar güncelleme aldığından dolayı, ve game launcher bulunduğundan

Epey sitesinde skorları karşılaştırınca skorları birbirine benzer gözüküyor, şahsen ben A34 seçerim, çoğu Samsung telefonları belli bir süreye kadar güncelleme aldığından dolayı, ve Game Launcher bulunduğundan.

Xiaomi markasında da Game Turbo var bizim ailede neredeyse herkes Xiaomi kullanıyor ve bayağı da güçlü çalışıyor. O yüzden merak ediyorum. Samsung telefonlar bir süre sonra donma kasma problemi ile karşılaşıyor kendimden biliyorum çünkü hep Samsung kullandım. Güncellemenin de benim için önemli olduğunu düşünmüyorum zaten 3 4 yıl sonra yeni telefona geçeceğim.

Güncelleme desteği ve arayüz bakımından A34 tavsiye ederim.

Arayüz benim için problem değil ya, hatta Xiaomi arayüzü bana daha cazip geliyor.

Redmi note 13 pro kullanıyorum kasma donma yok tavsiye ederim

Uzun zamandır Samsung fanı olarak yazıyorum. Samsung'un bu kadar güncelleme vermesi o kadar da iyi bir şey değil. Çoğu güncellemede bir sorun düzeltilirken 2 sorun çıkıyor ve zaman ilerledikçe büyük güncellemeler çok daha geç gelmeye başlıyor. Amiral gemisi olarak Samsung daha iyiyken orta segment ve giriş segmentte Xiaomi daha iyi olacaktır. Redmi Note 13 Pro tavsiye ederim kısaca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı