10 bin TL'ye sistem önerisi

Hocam nerenizden okuyorsunuz acaba?
Benim attiğim sistemin toplamı 10100 TL arkadaşın bütçeside 10k ben işlemciye 2K demedim GTX 1650 ekran kartlı bir sistem toplarsa işlemciyi Ryzen 5 1600 yaparsınız dedim Ryzen 5 1600 işlemcinin fiyatı 2000 TL yanlış anlamışsınız.
Hocam attığınız linkteki akakce.com'da işlemcinin fiyatı bu şekilde göstermektedir benim kimseye yalan borcum yok.
1705179691563.png

Hocam attığınız linkteki akakce.com'da işlemcinin fiyatı bu şekilde göstermektedir benim kimseye yalan borcum yok. Eki Görüntüle 2083692

Benim anlatmak istediğim şey GTX 1650 ile bir sistem toplarsa işlemciyi Ryzen 5 1600 alır en düşük ve Ryzen 5 1600 işlemcinin fiyati 2000 TL. Ben eğer GTX 1650 kartsız bir sistem toplarsa Ryzen 5 5600G ile APU sistem toplayabilir dedim. Vallahi hocam anlayın artık beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef 12.000 oluyor fakat yapacak birşey yok harika bir sistem. Bu sistemle valorantta 250 fps ultra ayarlarda rahat alırsınız. GTA bile açar. Lolde 300 çok rahat. Buyrun

Kuzenim için toplama bir sistem arıyorum, bu bütçeye en iyi nasıl bir sistem toplanabilir? 1650 toplanabilir mi mesela? Oyun için alacak genel olarak, öyle aman aman hikaye oyunları oynamıyor, lethal Company, LoL, The Forest, coop oyunlar vs. 60 FPS üzeri açsa orta ayarlarda yeterli olur. Bu ihtiyaçlar için 1650 en iyisi gibi ama bu bütçeye toplanır mı emin olamadım.

Malesef 12.000 oluyor fakat yapacak birşey yok harika bir sistem. Bu sistemle valorantta 250 fps ultra ayarlarda rahat alırsınız. GTA bile açar. Lolde 300 çok rahat. Buyrun

Ekran kartını unuttunuz sanırım.

Maalesef 12.000 oluyor fakat yapacak bir şey yok harika bir sistem. Bu sistemle Valorant'ta 250 FPS Ultra ayarlarda rahat alırsınız. GTA bile açar. LoL'de 300 çok rahat. Buyurun.

RX 580 alınmaz driver sorunları vb ben önermiyorum hocam onun yerine GTX 1650 alır ayrıca GTX 1650 daha yeni RX 580'den.

Hocam en iyisi ve en uygunu bu. Tartışanlara bakmayın buyrun test videolarında izleyebilirsiniz sistem harika oldu. Bu fiyata bundan iyisini bulun banada yazın bu formdan hesabını silmeyen adam değil.

Hocam en iyisi ve en uygunu bu. Tartışanlara bakmayın buyurun test videolarında izleyebilirsiniz sistem harika oldu. Bu fiyata bundan iyisini bulun bana da yazın bu formdan hesabını silmeyen adam değil.

13 bin TL'ye 1650 sistem önerdi arkadaş. Daha iyi?

RX 580 alınmaz driver sorunları vb ben önermiyorum hocam onun yerine GTX 1650 alır ayrıca GTX 1650 daha yeni RX 580'den.
Eee. Yeni eski o mu dert adam fps acisindan önermiş hocam. Driver sıkıntısı falan yok. Kullanımda söylüyorum şuandada 590 nitro+ kullanıyorum

13 bin TL'ye 1650 sistem önerdi arkadaş. Daha iyi?
Bakmadım bir bakayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı