10 bin TL'ye tablet önerisi

HoL1qan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Trafik polisi arkadaşım sorar, EGM'de kaza fotoğrafları çekmek için F/P tablet arıyorlar, Technopat üyesi olduğum için benden yardım istediler, ben de sizden tabii ki sevgili Technopat sakinleri ☺️ tabletteki önemli olan şey kamera, bütçe 10bin TL, bu fiyata alınabilecek en iyi kamerası olan F/P ürün nedir?

https://www.akakce.com/tablet/en-uc...-fi-sm-t733-64-gb-12-4-fiyati,1390582858.html

Bundan alabilirsin ama en ucuzu 12 bin TL. Biraz üstüne para koymanız lazım. Zaten 10 bin liralık uygun tablet kalmadı artık.

Bütçe 1-2 bin TL oynayabilir. SIM kart destekli olması lazım. Bu attığınızda SIM yuvası var mı?

O fiyata S9 FE var bu arada.

Hocam bu tablette SIM yuvası var mı? Tabletler konusunda pek bilgi sahibi değilim.

Selamlar arkadaşlar. Trafik polisi arkadaşım sorar, EGM'de kaza fotoğrafları çekmek için F/P tablet arıyorlar, Technopat üyesi olduğum için benden yardım istediler, ben de sizden tabii ki sevgili Technopat sakinleri ☺️ tabletteki önemli olan şey kamera, bütçe 10bin TL, bu fiyata alınabilecek en iyi kamerası olan F/P ürün nedir?
Her konuda iş görür indirimde 11.600

Technopat Haberler

Geri
Yukarı