10 bin TL'ye tasarım için 2K ve IPS monitör önerisi

Bütçe
10.000

Demets

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
MacBook'a bağlayarak kullanmak için IPS en az 2K çözünürlükte (4k da olabilir) bir monitör almak istiyorum. Monitörü yalnızca profesyonel olarak tasarım yapmak için kullanacağım. Bütçe olarak da, çok en fazla 10 bin TL gibi bir rakamda kalmak istiyorum. O kadar çok monitör var ki piyasada bu nedenle biraz kafam karıştı. Bu nedenle yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleme:
@Saint Lucia herkes monitör konularına sizi çağırmış:). Öneriniz var ise rica edebilir miyim acaba?

Elbette yardımcı olurum.
Profesyonel alanda kullanacağın için güvendiğim modelleri sunacağım.
MSI G281UV 4K düşünüyorsan işinizi gören bir model olur ama pivot yok.
Dell S2721QS ikinci 4K önerimdir Dell. İnceleme olarak sunuyorum. Çünkü çok başarılı bir monitördür. HDR performansı ne iyi ne kötü. İdeal oranda bir monitör. En büyük artısı muazzam bir metin netliğine sahip.

Konunun can alıcı kısmına geliyorum.
ViewSonic VP2756-2K Monitör bu monitör sizin bütçenizde hep önerdiğim ve güvendiğim üründür. Renk alanında çalışanları fazlasıyla tatmin ediyor. Sorun şu ki stoklarda kalmadığından fiyatını gelişi güzel yazmışlar. 4-5 gün önce 8K potasındaydı. Eğer aciliyetin yoksa bunu takip et. Pantone sertifikası var.

Elbette yardımcı olurum.
Profesyonel alanda kullanacağın için güvendiğim modelleri sunacağım.
MSI G281UV 4K düşünüyorsan işinizi gören bir model olur ama pivot yok.
Dell S2721QS ikinci 4K önerimdir Dell. İnceleme olarak sunuyorum. Çünkü çok başarılı bir monitördür. HDR performansı ne iyi ne kötü. İdeal oranda bir monitör. En büyük artısı muazzam bir metin netliğine sahip.

Konunun can alıcı kısmına geliyorum.
ViewSonic VP2756-2K Monitör bu monitör sizin bütçenizde hep önerdiğim ve güvendiğim üründür. Renk alanında çalışanları fazlasıyla tatmin ediyor. Sorun şu ki stoklarda kalmadığından fiyatını gelişi güzel yazmışlar. 4-5 gün önce 8K potasındaydı. Eğer aciliyetin yoksa bunu takip et. Pantone sertifikası var.
Hocam çok teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz ViewSonic takibimdeydi beklerken kaçırdım ve bu yüzden konu açtım. O zaman bir süre daha bekleyip Viewsonic'i almaya çalışayım. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı