10 bin TL'ye video kamera önerisi

Cursor

Hectopat
Daha fazla  
Hobi amaçlı ihtiyacım var.

Mesela 30 bin liralık kamera 70 bin liralık telefondan daha iyi çekim yapıyor. Ben de 15 bin liralık telefonun kamerasını başlangıç için ideal buluyorum ancak 10 bin lira olup 25-30K'lık telefonlardan daha iyi çekim yapan bir kamera bulamadım.

Kameralardan çok anlayan biri değilim ancak bazı ikinci el sitelerde 10 bin gibi fiyatlara insta360 görmüştüm. Bir göz atabilirsiniz.

Kameralardan çok anlayan biri değilim ancak bazı ikinci el sitelerde 10 bin gibi fiyatlara Instagram360 görmüştüm. Bir göz atabilirsiniz.

Kameraya baktım ancak mesela 4K olmasına ihtiyacım yok veyahut kamera da çekim yaptığım yeri gösteren bir ekran olmasına ihtiyacım yok. Bunları çıkarınca daha uyguna bulunma ihtimali yok mudur?

Hatta 360 derece çekim yapması ve su geçirmez olması da işime yaramıyor.

Kameraya baktım ancak mesela 4K olmasına ihtiyacım yok veyahut kamera da çekim yaptığım yeri gösteren bir ekran olmasına ihtiyacım yok. Bunları çıkarınca daha uyguna bulunma ihtimali yok mudur?

Hatta 360 derece çekim yapması ve su geçirmez olması da işime yaramıyor.

Hocam minik bir araştırma sonrası Canon Eos 100D'yi buldum. İncelemenizi tavsiye ederim.

Video için alacaksan dji action 3-4 bu fiyatlara var. Ben 3 kullanıyorum, İstanbul'da gezerken minicik kamera rahat rahat video çekiyorum. Özellikleri üst düzey, 4k ve sallanma yapmıyor. Gezerken, bisiklet-motor-araba sürerken kullanıyorum. Ben action 3 full paketlisinden aldım. Bu haliyle action 4 fiyatına geliyordu ama bana 3 batarya lazım oluyor, bisiklet sürüşünde 3-4 saat kayıt aldığım oluyor.

DSLR kamera bu fiyata önermem, bende canon 250d var, sözde videoda iyi bir kamera ama gerçekten berbat. Fotoğrafçılık yapıyorum hobi olarak, fotoğraf yönünden güzel. Ama video için dslr veya aynasız makine alacaksan 25-40k arası bir kamera lazım. Ayrıca 10 15klik kameralarda lens önemli, üstünde takılı gelen 18-55mm lens ile ne fotoğraf ne video çekebilirsin. 10-15k minimum lense de vermen gerekir.

Bu fiyata kamera bulmanız zor, aksiyon kamerası bulursun ancak.
Bütçeni zorla 2.EL Canon Eos M50 veya Fujifilm X-T100 almanı öneririm bunlarda eski kameralar biraz ama işini görür.
Canon biraz daha iyi hangisini bütçene yakın olarak bulabilirsen onu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı