Yeni faturalı tarifeye geçtim 10 GB aylık internetim var. Okula gidip gelirken bir de haftada 1 2 dışarı çıkıyorum. Sizce yeter mi?
Yeter.
Yeni faturalı tarifeye geçtim 10 GB aylık internetim var. Okula gidip gelirken bir de haftada 1 2 dışarı çıkıyorum. Sizce yeter mi?
Fark oluyor mu?Instagram'ı tarayıcı üzerinden kullanırsanız, yeter.
Dediğin rutin bana sadece 4-5 GB yaktırıyordu, yeterli geleceğini düşünüyorum.
Bana yetiyor.
Teşekkür ederim.Yeter.
Teşekkür ederim hocam.Okula git gel yaparken bana 5 GB fazla bile geliyordu. Bazen yarısını bile kullanmıyordum.
Btc mining?Nasıl kullandığına bağlı, bana 1 hafta bile yetmeyebilir.
60GB tarifem var ve yenilenmesine daha 10 gün var ama kalan son 4GB ve oda yarın akşam olmadan biter.
Üstelik 60GB harici çarktan 10-15GB geldi bu ay, ona rağmen yetmedi.
Valla oyun çok oynamıyorum hocam ama yeter inşallah.Yetmez hocam. Ben internette takılıyorum sosyal medyada taklılıyorum oyun oynuyorum derken falan en az 20 GB gidiyor.
ikisi de değil, japonca çalışma, YKS hazırlık ve film & dizi izleme (muhtemelen en çok yiyen YKS videoları). Günde en az 6 saat ekran başı süresi çıkıyor, ortalama 8 saat.Fark oluyor mu?
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam.
Btc mining?
Valla oyun çok oynamıyorum hocam ama yeter inşallah.
Fark oluyor mu?
O kadar kullanmam ekranikisi de değil, japonca çalışma, YKS hazırlık ve film & dizi izleme (muhtemelen en çok yiyen YKS videoları). Günde en az 6 saat ekran başı süresi çıkıyor, ortalama 8 saat.
Teşekkür ederimEvet tarayıcıdan girdiğinde videolar otomatik olarak başlamıyor böylece veri harcamıyor.
Twitter kullanıyorum genelde.Reels çevirmezsen büyük ihtimalle yeter.
Teşekkürler.Fazlasıyla yeter arada sosyal medyaya girecekseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.