10 günde 3 farklı ISS ve değerlendirmelerim

Luthen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba, 10.08.2022 tarihinde internet kesintisi yaşadım ve 22.08.2022 tarihine kadar internet erişimi sağlayamadım. Bu süreçte sizlere başımdan geçenleri özet şeklinde anlatacağım. Öncelikle geçen sene yani 2021 Haziran ayında TurkNet aboneliğim başladı. Abonelik süresi boyunca arada sırada internet kesintileri ve kopmaları oluyordu fakat 10.08.2022 tarihinde yaşadığım kadar uzun hiç olmamıştı. Sorunun başladığı tarihte TurkNet'e destek kaydı bırakarak durumu izah ettim. Kendileri mesaj ile beni bilgilendirip yaklaşık 2 gün sonra sorunumun devam ettiği halde destek kaydımı sorununuz çözülmüştür şeklinde kapattılar.

Daha sonra tekrar destek kaydı oluşturdum. Yaklaşık 15 günlük bir arıza olacağını ve beklemem gerektiğini söylediler. Binamızda tek sorun yaşayan bendim. Bana hiç mantıklı gelmedi ve hemen Millenicom'a başvurdum. Başvurumu etkileyen en önemli etki taahhüt olmamasıydı. Millenicom'da yaşadığım sorun devam etti ve müşteri hizmetleri tıpkı TurkNet gibi kötüydü. Hiçbir şekilde gerçek bir insanla konuşamıyorsunuz. Kendileri 1 kere telefondan sizi arıyorlar ve açamazsanız bir daha aramıyorlar.

Şikayetvar üzerinden kayıt açınca durmadan arayıp durdular. Neyse orası ayrı bir konu daha fazla uzatmayayım. Velhasıl kelam Millenicom aboneliğimi e-Devlet üzerinden fesih ettim ve 20.08.2022 tarihinde Türksat'a başvurdum. 22.08.2022 tarihinden ekipler gelip 30dk içerisinde kablo tesisatını halledip modemi bırakıp gittiler. Sonuç olarak 10 günde 3 operatörden sadece Türksat ekipleri evime gelip işlerini hallettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum hepinize iyi günler diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı