10 günde temel atma bitince ne yapılmalı?

Çakmaninho

Centipat
Daha fazla  
Ben YKS27 öğrencisiyim. 11. sınıfa geçeceğim. Geçmeden belli başlı bağlayıcı konuları bitiriyorum. Bu kampı bitirdim ama şimdi ne yapacağımı kestiremedim. Sizce TYT matematik kampına mı başlayım yoksa geri kalan ilk 12 konularını bitirip fonksiyonlarla AYT mata mı başlayayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben YKS27 öğrencisiyim. 11. sınıfa geçeceğim. Geçmeden belli başlı bağlayıcı konuları bitiriyorum. Bu kampı bitirdim ama şimdi ne yapacağımı kestiremedim. Sizce TYT matematik kampına mı başlayım yoksa geri kalan ilk 12 konularını bitirip fonksiyonlarla AYT mata mı başlayayım?

Hocam tam anlayamadım. Bıyıklı'nın 10 günlük kampını mı bitirdiniz?

Eğer onu bitirdiyseniz zaten ilk 12 konuyu bitirmişsinizdir.

Ama ilk 12 de temel kavramlar, EBOB EKOK, bölme bölünebilme, sayı basamakları konuları da bulunuyor.

Hocam çok kafanıza takıldıysa o konuları da çalışın hemen.

Önerim fonksiyon ve küme çalışıp AYT matematiğe başlamak olacaktır.

Geometriyede bakın biraz biraz.

Hocam çok kafanıza takıldıysa o konuları da çalışın hemen.

Önerim fonksiyon ve küme çalışıp AYT matematiğe başlamak olacaktır.

Geometriyede bakın biraz biraz.
geometriyi 2. Dönem başlamadan hallederim diye düşünüyorum şuanlık amacım 11 e bağlaç olan konuları bitirmek dediğiniz gibi o konulari okul başlayana kadar calisip fonksiyonlara geçicem

Geometriyi 2. dönem başlamadan hallederim diye düşünüyorum şu anlık amacım 11'e bağlaç olan konuları bitirmek dediğiniz gibi o konulari okul başlayana kadar calisip fonksiyonlara geçeceğim.

Tamamdır hocam 11. sınıfınızın iyi geçmesi dileğiyle iyi sosyaller.

Aklınıza bir şey takılırsa etiketleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı