10 günlük monitör iade edilebilir mi?

hangover10

Femtopat
Daha fazla  
ASUS TUF 23.8 180 Hz almıştım, henüz 10 gün falan oldu. Fakat beni tatmin etmedi ve yükseltmeyi düşünüyorum. Üründe hasar vs. bir şey yok ama yine de bunu iadeye göndersem kabul olur mu, bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazondan aldıysan belki, başka yerden aldıysan hayır. Almadan önce araştırmanı iyi yapsaydın keşke.

İade etmeyi dene.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla 14 gün iade hakkın var tabii bir sebebi olması lazım bu modelerde ışık sızması var onu bahane edebilirsin.

Bir diğer arkadaşının söylediğinin aksine 14 gün süre içerisinde sebep göstermeksizin cayma hakkını kullanarak iade edebilirsin. Etik bir hak mı tabii tartışılır, ancak paketinin açılmış olması vb. bir önem taşımıyor. Paketinin açılmış olmaması gereksinimi sadece sağlık konusunda risk yaratabilecek eşyalarda geçerli. Ayrıca yine arkadaşın söylediği gibi geçerli bir sebep öne sürersen itiraz edilmeden talebin daha hızlı ilerler.

Eğer iade edeceksen hiçbir gerekçe bildirmeden vazgeçtim diyerek iade et yoksa bir ton uğraştırıyorlar.

Online alışveriş'ten aldıysan 14 gün geçmeden iade edebilirsin fakat monitörlerde iade ederken kargoya çok dikkat edin. Kargodayken monitör kırılırsa satıcı suçu size atar, siz kargoya, kargo satıcıya...

Bu yüzden eğer iade etmek istiyorsanız kargoyu geldiği gibi paketleyin, ardından kutunun kapağı açık bir şekilde kargo şubesine götürüp ürün içeriğine monitör (ekranı sağlam) yazdırın ayrı yeten şubedeyken ürünün sağlam olduğunu kanıtlayacak fotoğraflar çekin. Elinizi güçlendirir ama yine de riskli, haberiniz olsun hocam.

Anladım teşekkürler

Bildiğim kadarıyla 14 gün iade hakkın var tabii bir sebebi olması lazım bu modelerde ışık sızması var onu bahane edebilirsin.

Bu arada hiç bakmamıştım bir baktım simsiyah ekranda gerçektenn de varmış ışık sızması umarım alırlar diyelim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…