10 Mbit bağlantıda ping sorunu

Charusihoa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ping'im sürekli 140 180 şeklinde. Ben bunu nasıl düzeltebilirim ? Hız testi yaptığım zaman 10 MBPS çıkıyor lütfen yardımcı olun....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağa baglanan sadece 2 3 kişi var onlarda benim ailem . Ama bu önceden olan birşey değil daha yeni oldu . Kablolu bağlanıyorum , upload yok , Marka modeli ise AirTies ( 192.168.2.1 de ise
Air5442TR-VN diye geçiyor ) . Birde recep abi sen hazır burdayken şunuda sormak istiyorum . Başka konu açmam lazımmı bilmiyorum ama benim bilgisayarımda çok fazla ani FPS düşüşleri yaşıyorum ve donma sorunu çok fazla oluyor yani hep anlık . Ama donuyor yani ekran kartını başka bir ekran kartıyla denemek için değiştirdim , termal macun sürdüm işlemcime , fanları temizledim , kasayı temizledim , ram slotlarını degiştirdim , fakat bir sonuca varamadım sence sorun neyden kaynaklıdır . Virüs de yok , teşekkürler

Adsız.png

@Recep Baltaş ?

Arkadaşlar yardım edermisiniz ???

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı