10 Mbps internet hızımı yükselteyim mi?

Ball So Hard

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Meslek
Freelancer
Merhaba, 80 TL'ye Türk Telekom 12 Mbps'ye kadar limitsiz yalın internet kullanıyorum. 16 Mbps'ye kadar Full limitsiz internet 86.59 TL, 20 Mbps'ye kadar Full limitsiz internet 91.7 TL. Şimdi 12 Mbps dediğine bakmayın, ben 10 Mbps alıyorum. Evde eğer biri Online oyuna girerse ve ben o ara CS:GO oynuyorsam, ping 150'ye çıktığı için benim mobil veriye geçmem gerekiyor. Sizce internet hızını yükseltmeye değer mi?

Bu arada evet, her ay 5-10 lira fazla vermek istemediğim için 12 Mbps kullanıyorum inadına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknet'e geçin altyapının desteklediği hızı sabit fiyat ile veriyor.

Tabii ki de 16 Mbps'ye yükseltmeniz faydalı olacaktır, eğer alt yapınız sağlam veya yeni ise başka operatör de tercih edebilirsiniz uygun fiyat istiyorsanız.

Merhaba, 80 TL'ye Türk Telekom 12 Mbps'ye kadar limitsiz yalın internet kullanıyorum. 16 Mbps'ye kadar Full limitsiz internet 86.59 TL, 20 Mbps'ye kadar Full limitsiz internet 91.7 TL. Şimdi 12 Mbps dediğine bakmayın, ben 10 Mbps alıyorum. Evde eğer biri Online oyuna girerse ve ben o ara CS:GO oynuyorsam, ping 150'ye çıktığı için benim mobil veriye geçmem gerekiyor. Sizce internet hızını yükseltmeye değer mi?

Bu arada evet, her ay 5-10 lira fazla vermek istemediğim için 12 Mbps kullanıyorum inadına.

TurkNet'e geçip 85 liraya en fazla ne kadar internet alabiliyorsanız onu kullanabilirsiniz.

Birin bağlanınca ping fırlıyorsa %70 ADSL'in upload limitinin günümüzde yetersiz kalmasındandır.
Taahhüt yoksa ve bölgenizde VDSL varsa başka firmaya geçin.

Taahhüttünüz varsa gene VDSL bir pakete geçmeniz lazım. Yoksa upload hızınız değişmeyeceği için sorun devam edecektir.

Altyapıya bağlı olarak Turknet,millenicom,kablonet gibi internet sağlayıcılarına geçebilirsiniz 10mpbs internet geçekten çağ dışı bir an önce kurtulmaya bakın bende bende d-smart kullanıyorum lanet olsun onlara 8mpbs internet alıp sürünüyordum. Turknete geçtim şimdilik memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı