10 milyon Afgan göç edebilir

Sizce sonuçlar ne olacak. En olası sonuç nedir? Suriyeliler savaş var diye bizim ülkemize gelmedi mi? Peki neden şimdi bayrama kendi ülkelerine gidiyorlar savaş varsa?

Bizim kanımızla ıslanan toprağımıza elin arabı, afganı gelsin istemiyorum. Bu kadar da olmaz bizim buna dur dememiz lazım. Ülkenin başındaki padişah değil, cumhurbaşkanı. Biz neden sesimizi çıkaramıyoruz, bizim onlardan değil,onların halktan yani bizden korkması lazım. Bu nedir ya benim atalarım kazanacak bu ülkeyi baştan kuracak ama elin arabı suriyelisi kol gezecek. YETER!

Arap sevici hümanistler bu habere sevinmiştir.

Ben şu olayları gördükçe bireysel silahlanmayı destekliyorum. Yarın bir gün bir afet olsa evimi ailemi malımı canımı bu suç makinesi vatansızlardan korumak için bir dakika dahi tereddüt etmem.

Of ya durum çok kötü eğer onlarda ülkeye girerse ya da alınırsa ileride çok büyük sıkıntılar çıkacak zaten böyle devam ederse Türkiye'de türklerden çok Arap'ı Afgan'ı yaşamaya başlayacak. İleride nüfüslarını arttırdıkları yerlerde isyanlar belki katliamlarda başlar bir süre sonra sonuçta Osmanlı Dönemi'nde rastlamadığımız şey değil. (ermeni isyanlarından bahsediyorum.)
Birilerinin acil bir çözüm üretmesi lazım diyeceğim ama nerede!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı