10 milyon Afgan göç edebilir

Sadece yaşlı, kadın, hastalıklı (engel vs.) Ve çocuklar alınmalı. Diğerleri kaderlerine terk edilmeli. Onları kaderlerine terk etmezseniz, bizi kaderimize terk etmiş olursunuz.

sinirim bozuldu random; @ASDF1234e
Bence onlar bile alınmamalı, ülkemizde yaşamakta zorluk çekiyoruz zaten, bir de onları alınca zorluk daha çok artacak. Ben alınmaması taraftarayım.

İğreniyorum hepsinden. Bazı köylere bile gelmişler şimdiden. Hepsinin kovulması lazım. Neden Türkiye? Gitsinler mücadele etsinler. Tabii her türlü ve her şekilde Türkiye'yi her ülke kıskanıyor, baştakiler hep iyi şeyler yapıyor, köyü bir şey olursa kesinlikle hükümetin suçu olmuyor...

Kendi ülkemizde 2. sınıf vatandaş olarak yaşıyoruz resmen, delireceğim.

Ülkemizde geçen günlerde bir kızı öldürmüşlerdi bu caniler üstüne üstlük Türk gençlerimizi bıçakla kovalamışlardı onu geçtim onlar nargile ve denizde tatil yaparken bizim askerlerimiz onlar yerine savaşıyordu daha diyecek bir şeyim yok aslında şu alttaki fotoğraf ve haberi okuyunca ayrıca video izleyin her şey apaçık ortada sadece şunu diyeceğim kendi ülkemizde biz yabancı olduk ve kızlarımıza kadınlarımıza göz diktiler yeter artık bu canileri sınır kapısından bile baktırmayın içeriye sakın almayın desemde alacaklarına adım kadar eminim alın ama yakında Türkiye diye bir ülke kalmayacak.
Haber; Kocaeli’de Afgan sapık dehşeti Genç kızı ormanlık alana çekip cinsel istismarda bulunmaya çalıştı - Son Dakika
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E6orRLgX0AAtR38.jpg

LAN gelmeyin LAN gelmeyin zaten suriyelisinden bıktık bir de siz mi geleceksiniz ulan zaten iş imkanları azalıyor bunlar yüzünden hiç olmayacak gidin ölün açlıktan ulan! Hadi geçtim iş imkanını bunların tecavüzcüsü var hırsızı var balicisi var mafyası var bu ne haldir böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı