10. nesil i5 sistem GTA V kaldırır mı?

• Konuyu başlatan FES
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3.379
İşletim sistemi
Windows 10
@anllkan komik olan şeyi örneklerseniz sevinirim. Quadro kartla açmaya çalışmadıkça 4 GB VRAM'esahip herhangi bir kart i5 10400LE destekleniyorsa garanti şekilde oynatır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığım bilgisayarın özellikleri:
  • 1 TB SSD
  • 16 GB RAM
  • 4 GB NVIDIA GeForce GT730 ekran kartı
  • 10. nesil i5 işlemci

Bilgisayarım GTA 5 kaldırır mı?

i5 ama ne?

Masaüstü sistem tahminimce.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodakinden daha yüksek FPS verecektir.

Ekran kartında ilk VRAM'e bakmazsın. İsterse 10 GB olsun GT 730 anca düşük ayarda akıcı oynatır.

İlginç bir ortam, birisi şahsa etmediğim halde enai lafından 1 gün ban atar (ki çabuk aldanan demektir oyun için PC alıp 4 GB Quadro kart alan zaten enaidir) Birisi 4 GB Quadro harici her modelin oyunu açması için yeterli dememi Full ayar olmaz der. Arkadaşlar komik mi olmaya çalışıyorsunuz? ben 1080p Full HD oynar demedim, şu anda o sistemle bir alıp GTA V açmayacak hiçbir 4 GB kart modeli yok dedim, o an model belirtilmedigi için. Quadro kart harici gerçekten de açmayacak bir 4 GB model çıkmadı. VRAM'e bakma amacımız model yok ve 4 GB VRAM'e sahip çıkan hiçbir kartın açmama ihtimali olmaması. Düşündüm de son cümleyi anlamayanlar çıkacak yine 4 GB vrameli hiçbir kartın GPU chipseti o oyunu açmama ihtimaline sahip değil. Olay VRAM değil çıkan modellerin belli olması. Diğer mesaja haha atanlara anlaması için bebeğe anlatır modu: O an da arkadaş kart modelini belirtmediği ve bilinen en düşük 4 GB modelin düşük ayarlarda da olsa açacağı kesin olduğu için kocaman şekilde belirtiyorum 4 GB VRAM'le çıkan hiçbir modelin açmama ihtimali yok yazdım. E hala anlamadıysanız üzgünüm :D

Son düzenleme:
İlginç bir ortam birisi şahsa etmediğim halde enai (ki çabuk aldanan demektir oyun için pc alıp 4gb quadro kart alan zaten enaidir) lafından 1 gün ban atar birisi 4 gb quadro harici her modelin oyunu açması için yeterli dememi full ayar olmaz der arkadaşlar komik mi olmaya çalışıyorsunuz ben 1080p full hd oynar demedim şuanda o sistemle bir alıp gta v açmayacak hiç bir 4 gb kart modeli yok dedim, o an model belirtilmedigi için. Quadro kart harici gerçekten de açmayacak bir 4gb model çıkmadı vrame bakma amacımız model yok ve 4gb vrame sahip çıkan hiç bir kartın açmama ihtimali olmaması. Düşündüm de son cümleyi anlamayanlar çıkacak yine 4gb vrameli hiç bir kartın gpu chipseti o oyunu açmama ihtimaline sahip değil olay vram değil çıkan modellerin belli olması.
Mesajına cevap vereceğim de o kadar anlaşılmaz yazmışsın ki. Yazım hataları da cabası.

En düşük ayarlarda sorun çıkarmayacaktır hocam oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı