Yeni aldığım bilgisayarın özellikleri:
- 1 TB SSD
- 16 GB RAM
- 4 GB NVIDIA GeForce GT730 ekran kartı
- 10. nesil i5 işlemci
Bilgisayarım GTA 5 kaldırır mı?
GeForce GT 730
768p Low oynatır diye düşünüyorum.
1080P orta ayarlar 45-60FPS oynatıyor.
Ekran kartında ilk VRam'e bakmazsın. İsterse 10 GB olsun GT 730 anca düşük ayarda akıcı oynatır.Muhtemelen değil kesinlikle kaldırır 4 GB olup açmayacak bir model zaten yok.
Ekran kartında ilk VRAM'e bakmazsın. İsterse 10 GB olsun GT 730 anca düşük ayarda akıcı oynatır.
Mesajına cevap vereceğim de o kadar anlaşılmaz yazmışsın ki. Yazım hataları da cabası.İlginç bir ortam birisi şahsa etmediğim halde enai (ki çabuk aldanan demektir oyun için pc alıp 4gb quadro kart alan zaten enaidir) lafından 1 gün ban atar birisi 4 gb quadro harici her modelin oyunu açması için yeterli dememi full ayar olmaz der arkadaşlar komik mi olmaya çalışıyorsunuz ben 1080p full hd oynar demedim şuanda o sistemle bir alıp gta v açmayacak hiç bir 4 gb kart modeli yok dedim, o an model belirtilmedigi için. Quadro kart harici gerçekten de açmayacak bir 4gb model çıkmadı vrame bakma amacımız model yok ve 4gb vrame sahip çıkan hiç bir kartın açmama ihtimali olmaması. Düşündüm de son cümleyi anlamayanlar çıkacak yine 4gb vrameli hiç bir kartın gpu chipseti o oyunu açmama ihtimaline sahip değil olay vram değil çıkan modellerin belli olması.
Benim hatam, virgülü kendi zihninden koyamayan insanlarla aynı ortamdaydım. Hemen düzeltelim.Mesajına cevap vereceğim de o kadar anlaşılmaz yazmışsın ki. Yazım hataları da cabası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.