Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

@296822 NVIDIA GPU'ların 80'i geçtiğini bilmiyordum, @KRALCAN hocam 2060'ta böyle bir durum var mı? Ve undervolt Intel için bu kadar gerekli mi?
Valla benim cihazda GPU 70-75 arası asla 80 olmadı, CPU her cihazda 90 dereceleri görse bile GPU soğutması cihazdan cihaza çok değişiyor.

Valla benim cihazda GPU 70-75 arası asla 80 olmadı, CPU her cihazda 90 dereceleri görse bile GPU soğutması cihazdan cihaza çok değişiyor.
Ben undervoltu halledemeyeceğim herhalde. Sanırsam BIOS flashlamak gerekli. Secure boot ayarı yok. Çok gerekli değil ama 5 derece 5 derecedir.

Ben undervoltu halledemeyeceğim herhalde. Sanırsam BIOS flashlamak gerekli. Secure boot ayarı yok. Çok gerekli değil ama 5 derece 5 derecedir.
Aorus kendi özel BIOS'unu kullanıyor değil mi yoksa MSI cihazların BIOS'unu mu kullanıyor? Sanırım flash gerekli 5 dereceden ziyada CPU hızı sabitlemek ve arttırmak bence daha önemli.

Aorus kendi özel BIOS'unu kullanıyor değil mi yoksa MSI cihazların BIOS'unu mu kullanıyor? Sanırım flash gerekli 5 dereceden ziyada CPU hızı sabitlemek ve arttırmak bence daha önemli.
American Megatrends.
Kolay kolay 80 geçmiyor 55W/65W güç çekerken. Gerek duysa artardı bence.

Sessiz-dengeli modda kullanıyorum ben. İşlemci en fazla 91, GPU en fazla 82 oldu. ASUS TUF Gaming F15 FX506lh kullanıyorum.

Hocam FX606'lı kullanıyorum bende. Max 91 derecede nasıl kullanıyorsunuz? Sessiz modda ilemci frekansı düşük olduğundan dolayı daha az sıcaklık oluyor ancak dengeli moda aldığımda 92-96 derece arasında oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…