Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

Casper G911 i7 11800h modeline sahibim. Tolga arkadaşımın yardımı ile işlemci kilidini kaldırdım. Ve şu an undervolt işlemi yapabiliyorum. Aynı modele sahip arkadaşlar Çözüldü Casper G911 i7-11800H undervolt yapılamıyor takip edebilir.

Ben G900 i7-10750H de yapabildim bu rehber sayesinde ama benim sorun sanırım termal macunda çünkü sıcaklık azalmadı bile. Sizde olmasına da sevindim. Sizde sıcaklık azalması oldu mu?

Ben G900 i7-10750H de yapabildim bu rehber sayesinde ama benim sorun sanırım termal macunda çünkü sıcaklık azalmadı bile. Sizde olmasına da sevindim. Sizde sıcaklık azalması oldu mu?
Bende sıcaklık değişimi belki 5 6 derece anca oldu. Casper ya termal macun yerine lehim pastası kullanıyor ya da soğutması gerçekten rezil durumda bilemiyorum. Bende bayramdan sonra gödnereceğim cihazı bakımını yapsınlar. Eğer cihaz soğumazsa sıvı metale geçiş yapacağım. Olmaz böyle.

Vallahi ben bugün yaptırdım serviste hiçbir şey yapmamışlar üfleyip geçmişler deyip güldü adam. Termal macunu yenilemeyi bırak termal pedleri bile değiştirmemişler üzerine anakart temizliği de 0. şimdi artık götürdükten sonra 75 derece maksimum alıyorum.
Bir de UV yapmıştım zaten. Casper'ın servisi de kendisi de ayrı rezalet bir marka bir daha asla bulaşmam. İyi ki olduğum şehirde iyi ilgilenen servis vardı ki halletti sağ olsun.

Hangi servis söylemiş olduğunuz?

Bir de 75 derece şu an gayet iyi bir sıcaklık. Ben 95 96 bazen 100 derece oluyor

ASUS TUF ile ilgili bir gelişme var mı? En son modlu BIOS yüklemek zorunda kalacağım.
Var.

Bu rehberi uyguladım ve bende undervolt kilidi açıldı.

Benim cihaz 10. nesil ama. Peki kilidi açtıktan sonra hangi ayarları uyguladınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…