Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

4.5 Ghz de çalışıyor işlemci.

Her cihaz farklı undervolt değerlerine sahip, genel bir değer söylemek pek doğru değil.
merhaba hocam . leptopumda i7 10750h işlemci var ne yaptıysam bios kilidini açamadım sizin yönteminizi denediğimde ise (virüs ve defenderi kapattım) "var" metin belgesi dosya içine gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim.

hocam merhaba 10300h işlemcide hiçbir hata almadan ve söylediklerinizi uygulayarak yaptım kilit açıldığına dair başarılı yazısını görüyorum lakin hiçbir şekilde uv yapamıyorum TS da halen kilitli olarak gözüküyor.

Cihazınızın modeli nedir acaba?

Tabiki de atarım, siz bana nereden ss istediğinizi söyleyin yeterli
Hocam bu işlemi yapıp sizle aynı sorunu yaşayanlar hemen yeniden başlattıklarında sorunun çözüldüğünü iletmişler, siz bunu yaptınız mı? TS sekmesinin fotoğrafını atar mısınız?

Hocam bu işlemi yapıp sizle aynı sorunu yaşayanlar hemen yeniden başlattıklarında sorunun çözüldüğünü iletmişler, siz bunu yaptınız mı? TS sekmesinin fotoğrafını atar mısınız?
hocam ben de aynı şekilde yeniden başlattım ama maalesef sonuç aynı oldu

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_20230215_195708.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 43
  • Ekran görüntüsü_20230215_195718.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…