Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

Dilerseniz UV konusunda yardımcı olabilirim. Kilidi kaldırdıysanız tadından yenmez artık.
şuan bir sıkıntı oldu gibi.
Virüs programını varsa kapatın aynı şekilde güvenlik duvarını da.
hocam en son şu komutu yazdıktan sonra H2OUVE-W-CONSOLEx64.exe -sv vars-m.txt
LoadDeviceDriver fail, GetLastError = 0x0
Initialization failed!! şu hatayı aldım. bu arada not defterinde dediğiniz yer 01 imiş düzelttim farklı kaydettim ama yukardaki hatayı verdi. @KRALCAN hocam bakar mısınız size zahmet.

Son düzenleme:
Hocam şu an çalışıyorum akşam eve geçince detaylı bir şekilde yardım etmek isterim ayrıca işletim sisteminiz nedir?
Ayrıca yüklü HD Graphics sürücünü güncelleyin.

Hocam şu an çalışıyorum akşam eve geçince detaylı bir şekilde yardım etmek isterim ayrıca işletim sisteminiz nedir?
Ayrıca yüklü HD Graphics sürücünü güncelleyin.
işletim sistemi w10 home. HD graphics sürücüsü güncel. sıkıntı değil hocam müsait olunca mesaj atın veya etiketleyin.

Ben de denemek istiyorum. İki sorum var?
Dosya da virüs bulundu, normal mi?
Ne tür şeyler ters gidebilir? Garantili cihazım var yapmak istiyorum sonradan anlaşılabilir mi?

Ne tür şeyler ters gidebilir? Garantili cihazım var yapmak istiyorum sonradan anlaşılabilir mi?

Dosyayı tarattım temiz. Garanti konusunda bilmiyorum ama sıkıntı olmaz herhalde.

Dosyada virüs yok, Undervolt garantiyi bozmaz ayrıca bir şeyler ters gitse bile BIOS ile ayarları sıfırlarsın düzelir fakat adım adım takip ederseniz bir şey olmayacaktır.
Dosyayı tarattım temiz. Garanti konusunda bilmiyorum ama sıkıntı olmaz herhalde.
Siz halledebildiniz mi sorunu? Daha eve geçmedim ama merak ettim.

Hocam ellemedim sizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…