Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

@KRALCAN Verdiginiz link artik kullanilamiyor. Rica etsem tekrardan upload edip linki paylasir misiniz?

Yeni Link sanırım eskisi çalışmıyor.
i7-1065G7 de 10.nesil işlemci değil mi? ThrottleStop'ta undervolt yapabiliyorum, başka bir bilgisayarda bu işlem çalışınca kendiminkinde de denemek istedim ve cpusetup bölümünde ilgili satırda 000000D0: 23 23 23 23 23 23 27 26 23 23 23 23 23 23 00 00 yazıyor. Acaba bunun farklı bir anlamı mı var? (kilit açık.)

Kilit açık ise işleme devam edebilirsiniz o zaman. O sayılar değişkenlik gösteriyor diye biliyorum.

Hocam yapabildiniz mi? Ayni islemci bende de var da olmamisti bende.

Hocam merhaba,@AyBumin ile aynı bilgisayara sahibim. txt dosyası oluşturma aşamasında hata alıyorum. Msi GL65 10scxr leopard modeli için önerebileceğiniz herhangi bir oyun performansı arttıracak çözüm var mı? FPS droplardan o kadar bıktım ki artık sıcaklık değerleri umrumda değil. Quick Cpu uygulamasıyla 3.5GHz - 3.8GHz arasına işlemci frekansını çekiyorum ama hiçbir şekilde bu değerler arasında kalmıyor. İşlemci resmen kendi kafasına göre hareket ediyor. Herhangi birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…