Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

Merhaba 7. adıma geldiğimde
Now parsing Variable Information.
Fail to get Variable Information.
Bu hatayı alıyorum. Yardım edebilecek var mı?

GNU/Linux kullanan biri bu kilidi nasıl kaldırır? Bunun Linux versiyonu var mı?

ThrottleStop uygulamasıyla Turbo hızınızı kısıtlamayı denediniz mi? Şahsen 3.0 GHz'e sınırlarsanız ısınma sorununuzu çözebilir.

GNU/Linux kullanan biri bu kilidi nasıl kaldırır? Bunun Linux versiyonu var mı?

linux.pdf

Bu PDF'teki linux için olan yönergeleri uygulayabiliyor musunuz diye bakar mısınız? Son adıma gelene kadar bir sıkıntı çıkıyorsa ya da takılıyorsanız güncelleyebilirim PDF'i.

Hocam yapabildiniz mi? Ayni islemci bende de var da olmamisti bende.

Hocam isterseniz bu Linux.PDF'indeki değerlerle karşılaştırın. İşlemcimin kiliti açık haliyle değerleri gözüküyor.

Son düzenleme:
Rehber için teşekkürler gayet yeterli olmuş.

Casper excalibur g770/Intel i510300h aldım, yüksek işlemci ısıları ve kasanın sağ tarafındaki ısıdan muzdarip olduğumu söylemem gerek. Bu konu sayesinde unlock edebildim sorunsuzca. Throttle stop kullanmayı öğrenmek kaldı şimdi.

Linki yukarda da paylamışsınız, sonradan fark ettim, kusura bakmayın. Teşekkür ederim.

linux.pdf

Bu PDF'teki linux için olan yönergeleri uygulayabiliyor musunuz diye bakar mısınız? Son adıma gelene kadar bir sıkıntı çıkıyorsa ya da takılıyorsanız güncelleyebilirim PDF'i.
Hocam kusura bakmayın geç dönüş yaptım ancak Linux'a şimdi geçince bunu da şimdi uygulamaya başladım. 3. adımda vars.txt dosyasını oluşturmuyor. Bir sürü yazı akıyor bunları txt dosyasına koyup attım.

Dosya Ekleri

• hata.txt
    109,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Hocam yardım edebilecek misin Discord üzerinden.

hocam H2OUVE-W-CONSOLEx64.exe -gv vars.txt bunu yapıştırdıktan sonra fail dedi

Son düzenleme:

Kusura bakmayın hocam.
Wine kullanarak deneyebilir misiniz?
running-windows-executable-in-linux

Windows için geçerli konsolla uğraşmak istemiyorsanız aynı ZIP dosyası içinde yer alan H2OUVE-W-GUIx64.exe uygulamasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Devamında bir uygulama açılacak. Devamını GUI.pdf'te bulabilirsiniz. Uyarıyı okumayı unutmayın.

Dosya Ekleri

• GUI.pdf
    936,3 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…