Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

Hocam sınırlama var mı peki? Mesela benim işlemci 4.5GHz ile 2.4 arası ben bunu 3.5 falan yapamıyor muyum sabit bir şekilde.

ThrottleStop yazılımının arayüzündeki "tpl" yazısına tıklayın.

Speed Shift'i aktifleştirin ve işaretli yere sabitlemek istediğiniz değeri girin. 3.5 GHz'e kilitlemek istiyorsanız 35 yazın.

Bana da biriniz yardımcı olur musunuz bir türlü açamadım şu kilidi
Acer nitro 5 an517-54 cihazım var 11400h işlemcili
Şu 7. adımda böyle bir hata alıyorum @KRALCAN ın attığı vars linki de artık aktif değil indiremedim

Hocam normalde başlata sağ tıklayarak termineli yönetici olarak açıyordum o hatayı alıyordum arama yerine cmd yazıp yönetici olarak başlattım o hatayı almadım tüm adımları düzgünce yaptım hepsi oldu ama hala kilitli

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    57 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Sizinki 11. nesil, bu rehberi deneyin.

hocam sağolun işime azda olsa yaradı

Konuyu hortlatır gibi oldum ama rehberdeki dosyayı indiremiyorum, sağlayıcıyı kapatmışlar. Tekrar paylaşırsanız sevinirim dostlar.

Her şey başarılı oldu ama yeniden başlattıp throttle stopu açtığımda voltaj kısmı hala kapalı. Ufak bi araştırdım win11 in VIBR zımbırtısı varmış uzun geldi açıkcası kaldı bakalım bugünlük.

Düzenleme:
Her şey doğru gitmiyormuş. Alttaki arkadaş çıkmış ben fark etmemişim ama en sonunda aklımızdaki sayı set succesfully diyor anlamadım bir türlü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…