Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

hocam linkler yenilenir mi birde asus tuflarda çalışır mı

vars dosyayı oluşmuyor

Buyurun hocam:

Hocam vars dosyası oluşmuyor çözüm var mı?

Son düzenleme:
Hocam rehbere gelen geri bildirimlere şöyle bir bakarsan ASUS cihazlarda bu yöntem etkili olmuyor, yapanlarda BIOS downgrade yaparak yapmış. Ayrıca Secure Boot kapalı mı?

Boot etkiler mi sence. Downgrade nedir bir de sana zahmet açıklar mısın şimdi boota bakarım.

Hocam rehbere gelen geri bildirimlere şöyle bir bakarsan ASUS cihazlarda bu yöntem etkili olmuyor, yapanlarda BIOS downgrade yaparak yapmış. Ayrıca Secure Boot kapalı mı?

Hocam Secure Boot kapadım fakat değişiklik olmadı bu downgrade nedir?

Hocam 309a down grade yaptım gene kapalı sizce sorun nedir?

Hocam BIOS downgrade yaptım şimdi tekrar deneyeyim diyorumda.

şöyle diyor

Son düzenleme:
Hocam bilemiyorum, Lenovo ve Acer cihazlarda %100 işe yarıyor ama ASUS sahiplerinin yarısı yapmış yarısı yapamamış. Açıkçası sebebi bilinmiyor, istersen 11.nesil rehberine bak bir de.

Hocam bilemiyorum, Lenovo ve Acer cihazlarda %100 işe yarıyor ama ASUS sahiplerinin yarısı yapmış yarısı yapamamış. Açıkçası sebebi bilinmiyor, istersen 11.nesil rehberine bak bir de.
11. nesil rehberleri işe yaradı son noktaya kadar gelebildim tek sorun son kısmı anlamadım

Baktığınız rehberin linkini atar mısınız?

Hocam hallettim atayım bir de rica etsem i5 10300H için ne önereirsin ayarlar olarak fıvr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…