Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

Dosyayı tarattım temiz. Garanti konusunda bilmiyorum ama sıkıntı olmaz herhalde.

Windows defender buldu diye meraklandım. Deniyorum az sonra. Umarım olur.
Dostum şuan 7. adımdayın ve H2OUVE-W-CONSOLEx64.exe -gv vars.txt bu kodu yazdıktan sonra böyle biri hata oluşuyor. Nasıl halledebilirim?
Herhangi bir fikri olan var mı? Nasıl çözebilirim bunu?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (22).png
    215,1 KB · Görüntüleme: 263
Son düzenleme:
Hocam şu an yaptım ben hata almadım. Yanlış yaptığım şey ise en son kodu girmeden önce CMD'yi kapatmıştım kapatmamam lazımmış. Fakat core voltage kısmı hala kapalı.

Bende kapalı kapattım ancak düzelmedi. Görseldeki hata devam ediyor anlamadım. Sizde niye kapalı hala?

Bende kapalı kapattım ancak düzelmedi. Görseldeki hata devam ediyor anlamadım. Sizde niye kapalı hala?

CMD'yi kapatmadan yazdınız kodları değil mi? Çünkü ben CMD'yi kapatıp yazdım o yüzden hata verdi. Hala neden kapalı ben de bilmiyorum açıkçası.

CMD'yi kapatmadan yazdınız kodları değil mi? Çünkü ben CMD'yi kapatıp yazdım o yüzden hata verdi. Hala neden kapalı ben de bilmiyorum açıkçası.
Yok cmd kapatmadan yapıyorum yok ya işlemiyor. Hala aynı herhalde uyumlu değil. Sizinki de garip yeniden başlattınız mı?

Hayırlı olsun . Bende çözebilseydim.

Teşekkür ederim. Makaleyi yazan arkadaşımız işten eve döndüğünü yazmıştı birazdan yardımcı olacaktır. Sizde vars metin belgesi oluştu mu? Eğer oluştuysa silip baştan tekrar deneyin bence.

Teşekkür ederim. Makaleyi yazan arkadaşımız işten eve döndüğünü yazmıştı birazdan yardımcı olacaktır. Sizde vars metin belgesi oluştu mu? Eğer oluştuysa silip baştan tekrar deneyin bence.

Yok oluşmuyor işte oluşması için kodu yazıyorum hata veriyor. Bekleyeceğim umarım çözeriz de sanmıyorum pek nerede uyuz hata varsa beni buluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (22).png
    215,1 KB · Görüntüleme: 828
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…