Rehber 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak

Konu falan açmışsınız yaptıktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşayan laptopu zarar gören var mı? Ben de yapsam mı onu düşünüyorum çok iyi olurdu çünkü ama herhangi bir zarar olma ihtimali var diye mi not düştünüz sorumluluk benim değil diye?

Acer nitro 5 10300h 1660ti

Sorun çıkmıyor, yani en azından ne yabancı forumlar da ne kendimde ne de işlemi başarıyla yapan kimse de sorun görmedim. Onu yazma sebebim işi garantiye almak gibi düşün.

Sorun çıkmıyor, yani en azından ne yabancı forumlar da ne kendimde ne de işlemi başarıyla yapan kimse de sorun görmedim. Onu yazma sebebim işi garantiye almak gibi düşün.

Tamam teşekkürler dostum yapacağım dikkatli bir şekilde, Kolay bir yönteme benziyor zaten. Bu arada modelimi yazdım görmüşsündür.

Bende öylesine deneyeyim dedim.
İşlemleri yaparken bilgisayar kapanıyor.
Hangi aşamadan sonra yapıyor bunu, daha önce Aorus'da yapıldı mı bu işlem bilmiyorum.
Tamam teşekkürler dostum yapacağım dikkatli bir şekilde, Kolay bir yönteme benziyor zaten. Bu arada modelimi yazdım görmüşsündür.
Zaten Lenovo, Acer, ve bir kaç model de daha kesin işe yarıyor.

@dgsa Hocam emeğine sağlık rehber çok güzel. Ama ASUS TUF F15 FX506LI kullanıyorum. Konuyu baştan sona inceledim, diğer arkadaşlarda işe yarayan yöntemleri de denedim ancak sonuç yok maalesef. Isınma problemine başka bir çözüm bulabilen biri olursa lütfen benimle de paylaşsın. Saygılar...

Sessiz-Dengeli modda kullanıyorum ben. İşlemci en fazla 91, GPU en fazla 82 oldu. ASUS TUF Gaming F15 FX506LH kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…